Baharellezi Merozz https://instagram.com/isimtemizlik?igshid=shuvwfw6y7hb ben bu firmadan alıyorum her hafta çok memnunum bir bakın isterseniz
Farahzeynep Temizlik şirketi değil de evimize gelen temizlikçi var, annem çok memnun. Çok hızlı der hep. 🙄 Çekmeköy’deyiz biz de
Merozz Farahzeynep acaba maltepe tarafina da gelir mi 🙄 eger memnun kalirsam her hafta cagiracagim da 🙂
Brcstndg Farahzeynep ben de çekmeköydeyim. Fiyatı nedir? Boş günü bar mı biliyor musunuz? Bulamıyorum burada kimseyi tanımadığım için.
Denizarya34 DuyguSentrk ben pendikte oturuyorum güvenilir iki bayan var lojmanlara geliyor bizim önerebilirim tabi onada sormam lazım o tarafa gidiyorlar mı
Balannesi Alazcns Ay asla 🤯 Farklı kişiler geldi bu kadar kötü temizlik yapan görmedim. Koltukların altını çekmeden vileda sokan, 3 saat boyunca sadece 2 cam silen, burası çok kirli değil kalsın diyen hiç memnun kalmadım
Merozz zeynepalmila normalde pırıl temizlik sirketinden cok memnundum ama fiyatlar ucmus resmen bir tam gun iki kisiye 450 tl istediler 😶
teachersrn zeynepalmila Bahçeşehirde biri var bana geldi daha önce, isterseniz instagramdan numarasını verebilirim
Merozz Normalde armuttan teklif alip cagiriyordum. Ama gelin gorunki iki kisiye tum gun 450tl istediler 🙄 bende buraya bir yazayim dedim
Brcstndg Farahzeynep ben de hamidiye deyim doğa parka yakınım ben de☺️ Olur Numarasını atarsanız sevinirim☺️