Tubacicekdagi35 Merhaba hanımlar haftaya oğlum tam 3 aylık olucak ve bir haftadır sanki daha az emiyor gibi eskiden yakamdan ayrılmazdı gene emiyor ama araları uzadı normal mi ? 2aylıkken tam 6 kiloydu dün bakıldı 3 haftada 600 gram almış 6.600 olmuş yani??
Prensesannesi2022 Tubacicekdagi35 biz bugün tam 3 aylık olduk bizimde emmelerimiz azaldı yani 5-10 dk emiyor bırakıyor emme araları 3-4 saate kadar çıkıyor gece de öyle kendi isteyince veriyorum ben yoksa öğürüyor 🤦 kilo alımı normal geldi bana biz de 15 gün önce 6.700 gramdık ondan sonra tartilmadik daha cisli kakali bez sayısı nasıl bizim günde 4-5 kakali olmak uzere toplam 8-10 oluyor 🤭
Tubacicekdagi35 Prensesannesi2022 bizimde aynısı kakalı cisli bezler 10 tane cıkıyor kaka bazen 2-3 oluyor ama az buz değil yani komple popoyu yıkıyorum 😅bir seferde birgün yapması gerekeni yapıyor birde benim gögüslerimde sızlamalar basladı sanki süt cekiliyor gibi sizde de oluyor mu
Prensesannesi2022 Tubacicekdagi35 hayır göğüslerim de bir şey olmadı hâlâ aynı hissediyorum bir kaç saat emmeyince rahatsız ediyor sadece doluluk sonra emdikçe düzeliyor
Tubacicekdagi35 Cihangirberna emme aralarının uzaması tuaf geldi o normal mi sizce yani eskiden daha sık sık emiyordu da büyüdüğü için midir acaba