Atamom16 Oğlum 23 aylık hala mama içiyor . Artık mamayı bıraktırmak istiyorum. Denemediğim süt kalmadı içmiyor içmek istemiyor öğürüyor mama içmeden uykuya geçmiyor ne yapmam lazım. Mamayı Kesen anneler nasıl yaptınız tavsiyeniz nedir.
Ayalayay Atamom16 1 buçuk yaşına yaklaşmıştı mamadan kestiğimde. Süt falan da vermedim . Yemeğini yiyor yetse meyve yemezse başka bişey vermiyorum . Sallıyorum uyuyor. süt için zorlamayın bence .
Irmakprensesinannesi Atamom16 süt içmesi icin zorlamayın vermeyin zamanla birskicaktir 3 yaşına kdr bırakma zamanı var biraz zamana bırakın derim diğer türlü ters teper süt bu arada yararlı diel yigurt peynir yiyorsa sorun yok
Atamom16 Bugleminannesii evet 18 ayda konuşmuştuk yavaş yavaş bıraktırmaya başla demişti ama oğlum bırakmıyor mama içmediği zaman uyku uyumuyor gece defalarca uyanıp o mamayı içene kadar uyumuyor gündüz uykusunuda bıraktı bu yüzden 😒
Atamom16 Irmakprensesinannesi yoğurt yiyor süt ürünlerinden sadece. Doktorumuz 18. Ayda artık bırakmaya başlasın 2 yaşından sonra devam etmicek demişti o yüzden bıraksın diyorum eşimde bırak içsin içebildiği kadar diyor. Uyku bile uyumuyor mama içmediği zaman😒
livanurvealpinannesi61 Atamom16 3 yaşa kadar içebilir mamalar 1-3 yaş arası zaten direk bırakmaz zamanla bırakır.
Irmakprensesinannesi Atamom16 bırakın içsin size bir zararı yoksa demekki boyel mutlu oluyor cocugunuz rahatliyor benim doktorumda gece beslenmesini hemen kesin dedi 14.5 ayligix ama kzim reddetti şuan yavaş yavaş kesmeye calisyrm suyunu faln koyup mamayi a zorluyorum böyle böyle kesicem deneyin isterseniz
livanurvealpinannesi61 Atamom16 siz doktora niye bakıyor sunuz ki bana da yemek yiyorsa mama verme demişti çocuk ağlıyordu istiyordu verdim 27 ay mama içti keşke 3 yaşa kadar verseydim.
Atamom16 Irmakprensesinannesi gece beslenmesi mama bırakma serüvenimizden önce yoktu açıkcası çok nadir kalkardı ama bıraktırmaya çalıştığımdan beri her gece saatlerce uyanıp uyumuyor sanırım devam edicem 3 yaşa kadar çünkü hem o hem ben perişan oluyorum
Atamom16 livanurvealpinannesi61 ayranı çok seviyor zaten günlük içiyor her gün. Süt alternatif olarak sundum ama kabul etmiyor.
Atamom16 livanurvealpinannesi61 bizde sanırım 3 yaşa kadar devam edicek bırakmak isteyene kadar çünkü diğer türlü o perişan oluyor hem ben oluyorum. Teşekkürler tavsiyeniz için.