_Lavinya Merhabalar. Bilmediğim ve bu platformda yok yeni olduğum için öğrenmek istiyorum. İkinci el satışlara bakarken şehir seçilemiyor değil mi? Bir kaç kez denedim ama olmadı. Sanırım şehiri filtreleme seçeneğimiz yok, doğru mudur?
Nazlican _Lavinya Merhaba annemiz, il etiketi etiketlerde aşağı kısımlarda mevcut. Yazdıgınız takdirde de erişim sağlayabiliyorsunuz
OptimusPrime _Lavinya Öyle yok sanırım. 2. El etiket olarak bakıyorsunuz ya da sadece ilk etiketine girerek karışık postlar görülüyor. Elde kargolama imkanı var ama, ihtiyacınız olanı anlaşırsanız kargolama ile alabilirsiniz bence. Ben öyle gönderdim bir çok kişiye. Bu pazartesi birine daha göndereceğim buradan hatta. 🥰
sadeturkvatandasi Nazlican post açarken seçebiliyoruz ama post ararken filtre var mıydı yeni öğreniyorum🙄 denedim ama olmadı ya Deletedmom_68
_Lavinya Nazlican Açıkçası hala olmuyor. Şehir etiketlerinin aşağıda yer aldığını biliyorum ama mesela o şehire ait ikinci el satış postlarını göremiyorum. Yani demek istediğim ikisi aynı anda seçilebiliyor mu?
Nazlican _Lavinya Direk o sehir e ait ürünler e bakmak istiyorsanız forum kısmında bulunan tüm tartışmalar kısmında aşağılar a inip istediğiniz şehir etiketine tıklamanız yeterli
sadeturkvatandasi _Lavinya ben anladım sizi ama moderatörün anlattığına göre böyle bir filtreleme seçeneği yok, en fazla şehiri filtreleyip ordaki başlıklar içinden bulmamız lazım ben öyle anladım.
_Lavinya Nazlican Anladım ☺️ Acaba ben mi yapamıyorum diye düşündüm. Uygulama için eleştiri-oneri postu olursa bunu mutlaka yazacağım😅 Bence herkes sevinir 😏 Teşekkür ederim tekrardan 🌸
_Lavinya OptimusPrime Evet yokmuş öğrendim 😅 Bulunduğum ilde olanları görebilseydim elden toplu alım yapmayı düşünüyordum. Ama kısmet değilmiş 😊🙏
_Lavinya OptimusPrime Oğlum için bakıyorum 😊 Şu anda yaklaşık 3.5 aylık. Nasıl olmuş bilmiyorum ama 9 aydan 2 yaşına kadar kıyafet çok ama 3-6 ve 6-9 hiç alınmamış 😅 Zaten kış geldi, yeniden ziyade böyle almak daha mantıklı gelmişti. Kayserideyim bu arada 😊