Portakalcicegiii Malesef asla emmedi emmiyor. Bir süre sagıp verdim artık sütümde gelmiyor.. her öğünde kaç cc mama vermeliyim ? Bazı kaynaklarda 90 bazı kaynaklarda 118 cc yazıyor
mtpolat Portakalcicegiii biz 1 aydan sonra 60cc yaptık su an 51 günlüğüz hala 60 cc veriyorum arttırmadım size 90 fazla gelir bence. Ben sabah ve akşam veriyorum sadece ayrıyetten emiyor. Bence doktorunuza bi sorun ama 3saatte bir 60cc 37 günlük bebeğe ideal
oykumoms Portakalcicegiii bebeğiniz ne kadarla doyuyorsa o ladar vermelisiniz her bebeğin mide kapasitesi farklıdır. Benim bebeğim 3 aylık ama 75 ml le doyuyor kendide minyon fazla hazırlıyorum ben her seferinde ama taş çatlasa 90 içiyor.
Portakalcicegiii mtpolat normalde 90 veriyorduk doktor tavsiyesiyle ama doymuyor sanki aranıyor sürekli
Minnakelifim Portakalcicegiii bebekten bebeğe fark eder o bebeğine 90 cc verdiğinde aranıyorsa doymuyor demekki bi 30 cc daha yap onuda icir. Ben bazen 90 iciriyordum bazen 60 iciriyordum duymuyorsa bidaha yapıp geliyordum
Mrv135 Portakalcicegiii Hem meme hem mama veriyorum ben şuan 60 CC veriyorum. Bazen emzirdikten sonra doysun diye bir de mama veriyorum o zaman 30-40 içiyor.
Semakilinc Portakalcicegiii ben 6. Günden itibaren 60 cc verdim 5-6 haftalıkkende 90 a geçtim 3 saatte bir