gokce24 Günaydın kızlar 9 aylık bebeğim sürekli burnu akıyor serum fizyoloji yapıyorum sürekli ve odayı ara ara havalandırıyorum başka ne yapmak gerekir bu durumda? Hastaneye götürsem doktorda serum fizyolojik yap diyip gönderecek biliyorum
EceGokce gokce24 Çok geçmiş olsun. Benim ikizlerim de 9 aylık ve bu sabaha burun akıntısıyla başladık. Ben de burda bekleyeyim
motherofasya gokce24 hakiki zeytinyağı sarımsak karışımı yapıp ayak tabanına sürük çorap geçirin. Geçmiş olsun
mrvelfada gokce24 Benim oğlumda 10 ay 6 günlük. Birkaç gündür hapşuruk öksürük burun tıkanıklığı ve akıntısı vardı. Boğazına baktı doktor ve gribal enfeksiyon dedi ama kendiliğinden geçer korkulcak birşey yok serum fizyolojik uygulayın ve emzirin bol bol ve su verin sık sık dedi
gokce24 EceGokce ikisi birden mi hasta oldu ben biraz ıhlamur içirdim burnunu sürekli açıyorum şimdi uyuyor iyi geldi sanırım çorba da yapıcam şimdi
EceGokce gokce24 maalesef, biri hasta olunca diğerine de bulaştı. 6. Aydan sonra emmedikleri için sütüm de yok ki emzireyim, dediğiniz gibi duzenli burun temizleme, çorba meyveyle şifa bulmaya çalışıyoruz.
motherofasya gokce24 ¾ saatte değişim yapabilirsiniz. Özellikle gece etkili oluyor gece boyunca kalacak.
NoOne Emziriyorsanız zencefilli limonlu çay yapın kendiniz için hem bebeği rahatlatır hem de gribine iyi gelir