Minikpanda12 Kızlar bu şurubu kullananlar memnun mu takviye gıda bir de bebişlere ne zamandan sonra verilmeli bağışı olan var mı?
birkedibirdorukannesi Minikpanda12 merhaba ben kullanıyorum bebeğime 18 aylık bu ay başladım malum kış geliyor ve alerjik bir bebeğim de bu sebeple bağışıklığını desteklemek amacıyla her gün 3 ml veriyorum meyveli olduğundan bebeğim de severek içiyor
Svgars Minikpanda12 anasınıfına oğlum giderken çok sık hasta olurdu o dönem dr alın demişti Allah razı olsun o sayede artık hiç hasta olmamıştı uzun.bir süre çok iyi bir ilaç bence bağışıklığı güçlendiriyor
Minikpanda12 birkedibirdorukannesi teşekkür ederim biz 10 ayligiz doktora da sormadım ama acaba kullansak küçük değil mi
birkedibirdorukannesi Minikpanda12 rica ederim doktorunuza danışmakta fayda var ben 1 yaş öncesi kullanmadım çünkü fikir sahibi değilim
birkedibirdorukannesi Nurumm12 evet fark ediyor ben akşam içiriyordum baktım yatmadan yemek istiyor sabah vermeye başladım ara öğünlerle birlikte ana öğünleri almıyordu reddi kayboldu
birkedibirdorukannesi Nurumm12 evet havalar serinlemeye başladığımdan beri yanlış hatırlamıyorsam Eylül Ekim gibi başladım hala kullanıyorum