Maryyy Kizlar, kizimi bir gun sac kopurterek bir gun sac kopurtmeyerek her gun yikiyorum ve kulaklarini bebek cubuguyla siliyorum. Hergun sag kulagindan sari, akinti desem akinti degil daha kivamli hatta sert minik bi kir gibi bisi aliyorum. Hergun olucak sey mi bu? Kulagimi akiyo bu kizin?
utkununannesi_ Maryyy bizde de öyle oluyor dün doktora gitmiştik sordum kulakta kepeklenme oluyo bebeklerde o akar demişti
Didemsm Maryyy kızınız kaç aylık? Gün aşırı yıkamayı deneyin belki kulağına su kaçtığı için oradaki dengenin bozulmasına neden oluyordur?
Didemsm Maryyy kızınız kaç aylık? Gün aşırı yıkamayı deneyin belki kulağına su kaçtığı için oradaki dengenin bozulmasına neden oluyordur? Maryyy bebek çubuğu orada bi yeri zedelemiş de olabilir mi
Maryyy Miradmrky hani. Boyle gunlerce yikamazsin anlarim ama hergun temizleyip. Gun asiri. Nasi cikiuo icinden o sey ona sasiyorum
Maryyy Didemsm yo icine cok sokmam hic 5 ayligiz ek gida vs..cok kirletiyo kendini eline meyve veriyorum boynuna akiyo silmeyi hic sevmiyorum yikama istegim oluyo, su kaciyo olabilirmi bilemedim