Cennetinsusu Elif125 2 saat emzirmemek gerekiyor canım. Açken vereceksin. Ama 2 saat beklemek mümkün olmuyor pek 😕 C vitaminli meyve suyuyla ver dedi hemşire bana emilimi daha iyi oluyormuş.
ozlem_3458 Elif125 kilosuna göre 1 damla aç karnına ver dedi ama kusabilir o yüzden ikiye bölüp verebilirsin ama hep kusar ya da kabız yaparsa haftada bir kaç gün verebilirsin dedi bir de bazı doktorlar kan tahlili durumuna göre 6.ayda da başlatabiliyor dedi
Elif125 Zidi26 [silindi] Zidi26 ozlem_3458 Cennetinsusu PsikologMeltem 4 aylığız 6900 kilomuz erkek bebek. 5 damla aç karnına gün içine yayabilirsin kusma olursa dedi. Diş çıkarma döneminde seyreltip kullanacaksın dedi yani kendi yaptığın meyva suyuna yada suya katacağız bir tatlı kaşığına dedi yoksa dişlerde kalıcı lekeler oluyormuş
Elif125 Zidi26 [silindi] Zidi26 ozlem_3458 Cennetinsusu PsikologMeltem 4 aylığız 6900 kilomuz erkek bebek. 5 damla aç karnına gün içine yayabilirsin kusma olursa dedi. Diş çıkarma döneminde seyreltip kullanacaksın dedi yani kendi yaptığın meyva suyuna yada suya katacağız bir tatlı kaşığına dedi yoksa dişlerde kalıcı lekeler oluyormuş
[silindi] Bende sidefere basladım bugun 4 bucuk aylık7 küsür kilo 6 damla ver dedıler bakalım bi yan etki yapacakmı hıc bılmıyorum bıde süt demirin emilimini etkıledıgı ıcın emzırmeden 40 dk sora verdım yarım saatte emzirmedim bugun bakalım nolcak🤷🏻♀️
ozlem_3458 Elif125 normalde sizinde 7 damla olması lazım hemşirenin dediğine göre benim bebeğimde tam 4 aylık 8 kg ve 8 damla ver dedi size 5 demiş neye göre diyorlar anlamıyorum hep farklılık oluyor