Cly01 Ftmagull 9 ay 22 günlük bayadir iciriyorum çok severek içiyor kahvaltıda suyla karıştırıp küçük biberonda veriyorum
Winnithepooh Ftmagull merhaba faydasını bilmeden neden icirme gereği duyuyorsunuz 😇 oraya takıldım neye faydası var bilip yedirip içirmek daha iyi değil mi sizce 😁
FatmaKrbkl Ftmagull ben en başından beri direk kaşıkla veriyorum, doğal pekmez bağışıklığı destekler, kan değerlerini yükseltir, iştah açar, viral enfeksiyonlara karşı vücudu dirençli yapar, göğsü yumuşatır 🌷
Dilruba_1 Kan yapar Demir b12 değerlerini yükseltir ama şekerli bence çok vermeyin pekmez masum değil çok da
Barlas_mom Dilruba_1 nasıl şekerli ? 🤣 pekmez saf kendi tadı tatlıdır içerisinde şeker yoktur kendi şekeri o ne zararı olacak zaten kuş kadar canları var az içiyorlar
Dilruba_1 Barlas_mom Ben hamileyken çok tüketiyordum doktor bana pekmezin bir faydası yok diyip gülüyordu dalga geçer gibi😀Ama kardeşimde diyetisyen o da çok fazla şekerli olduğunu ve çok tüketmemem gerektiğini söylüyordu
Barlas_mom Dilruba_1 canım bahsettiğin şeyler farklı şeyler. Pekmezin bir zararı yok pekmezli su ve bir kaşık pekmezden bahsediliyor bebekler için en doğal tatlandırıcı yani. Çocuk doktorumuz bebeğime yaptığım tüm tatlı şeyler için pekmez önerdi ve en önemlisi de hastalandığında vs muhakkak bir kaşık içsin dedi ama doğal olacak