damladefnegur Kizlar alanyadayiz. Buralarda outlet mağazası uygun bütçeli yerler var mı. İsmi outlet olup pahalı yerler önermeyin lütfen. Gittiğini, yer neresi bana yardımcı olur musunuz
Ikranurhtc damladefnegur bende antalya aksu tarafındayım burada fullanin outlet i var genel olarak uygun ama bebek kıyafetleri daha uygun 2 3 aydır gitmedim ama değiştimi bilemiyorum ama sanmıyorum değişeceğini birde mall of da lcw nin outleti var orasına bebek çocuk üzerine bana uygun geliyor defolu diyorlar ama hiç defolu birsey denk gelmedi genelde kızıma alıyorum zaten iyi karıştırırsan bulursun ben geçen hafta kızıma 19 tl ye kazak buldum çok da güzeldi
sakinolpelincim damladefnegur Alanya da ucuz bişey bulamazsın. Ben Antalya liyim ama Antalya da yaşamıyorum. Enucuzbebekmarket diye bı site var kepezdeymis deposu geçen sipariş verdim ürünler fotodaki gibi geldi. bayada ucuz.birde belki pazarlardan bulabilirsin annem her hafta çarşamba pazarından biseyler alıyor geçen eşofman takımları 60 70 100 TL di baya kalın olanlar. Pazarlık edip 50 TL ye almış.