Edagg Kızlar merhaba bebeğim 7,5 aylık yürüteç kullaniyoruz bazen ona kötülük yapmışım gibi geliyo yere bırakıyorum asla durmuyo ağliyo yani sürekli çabalıyo ıkınıyo kavga ediyo resmen napabilirim hiç bilmiyorum oyuncaklarıda var gene aynısını yapiyo
papatya_1125 Edagg erkek bebeklere özellikle tavsiye etmiyorlar.yani uzun süre oturtmayin hiç değilse.
Yusufum0633 Benimkide 7 aylık olcak aynı dediğin gibi yere koyunca ağlama krizine giriyor oturak aldım ondada ağlıyor mecburen yüretece koyuyorum yoksa akşama kadar nasıl kucağımda taşıyım 🤷🏻♀️
GSevilay65 Ben yürüteç e 8 buçuk aylıkken koydum bu zamana kadar kendim yürütmeye çalıştım.veya kopekçiğiyle ama bel fıtığım olduğu için az süreli yürütece koyuyorum işlerimi halldip geri aliprum.kemdim yürütüyorum yurutecte durmuo kendisi yürümek istio
Edagg GSevilay65 benimde sezeryan dikişlerim hala sıkıntılı gerdirince agriyor birde yardım edenim yok annemler istanbul içinde uzak biraz zaten calisiyolarda ee kaynanadan hiç fayda yok iş yaprken mecburen koyuyorum
Edagg papatya_1125 bebeğim kız tek basima bakiyorum cocuğuma eşim malum calisiyor annemler biraz uZak istanbul içi ama mexburen iş yapmam gerekiyo
papatya_1125 Edagg ben biraz mama sandalyesinde biraz yerde oyuncakla biraz kucakta hep yaptım.yine de kısa kısa tutmakta yahut doktor a danismakta fayda var
GSevilay65 Edagg yapacak bir şey bacım ama yinede çok koyma benimde yanımda yok eşim desem dükkan açtık sabah aksam yeri gelio gece bile orda oluo dukkan oturması için Allah büyük böyle böyle büyüyolar
Edagg papatya_1125 bende öyleyim şuan mama sandalyesinde vakit geciriyo çizgi film biraz oyuncaklariyla biraz öyle akip gidiyo zaman