yigitinaannesii Merhaba kızlar, aranızda bu ameliyatı geçireniniz-yakınınız var mı? eşim Allahın izniyle kasım ayında olacak. bebeğimi memeden kesince bende olmayı düşünüyorum. Önerileriniz,şikayetleriniz ne yönde?
Kahvegerek yigitinaannesii kasımda 2 sene olacak eşim oldu. Fiziksel olarak bi sıkıntı yaşamadık ama psikolojik olarak bizi çok yordu. İlk olarak sürekli sıvı içtiği için bu hep böyle mi olcak bebek gibi mi beslencem ben falan filan her yediğinin içeriğine bakmak zorunda kaldı. En ufak bişi şişkinlik yaptı ya da öyle sanıyordu çünkü sürekli internetten kendince araştırmalar yapıyordu günde 100 defa tartıya çıkıyordu porsiyonları 2 yaşında oğlumunkinden azdı kendini onunla kıyaslıyordu gibi gibi çok gıcıktı o ara 130 kilodan 75 e düştü havasından geçilmiyordu 😂 çok çok dikkatli gıda tüketimi yapması gerekir mesela benim eşim litre litre su içer şişeyi iki yudumda bitirir ama ameliyattan sonra yudum yudum içmek zorundaydı. Yemeğin yanında mutlaka su içerdi o da yasaktı ya yemekten 15dk önce yada sonra içebilir kuralı vardı. Hayatını komple değiştirecek bir karar özellikle psikolojik olarak. Umarım ameliyatınız güzel geçer tek sorun psikolojik tarafı olur o da kolay değil de yine de zor bir ameliyat
Erbear yigitinaannesii ablam oldu iki yıl önce sürekli gözetim altında bir sürü ilaç kullanıyor minnak minnak miyatur gibi yemek yiyo vücut ister istemez direnctenndusuyo bı sürü vitamin hapları içiyordu iki yıl snra şimdi hamile kaldı evet çok zayıfladı hatta şöyleki gören gerçekten büyük bi hastaliha yakalandığı için öyle olduğunu sandı o derece zayıfladı
Kahvegerek Kahvegerek ayrıca ameliyattan sonra bol su ve mutlaka spor (belli bir aydan sonra 6 ay diye hatırlıyorum) deri sarkması yaşamaması için. Bir kız öğrencim de olmuştu bu ameliyatı daha sonra deri ameliyatı olmak zorunda kaldı vücudu poşet gibi sünüyordu. Deri ameliyatı tüp mideden daha zor ve pahalı o yüzden zayıfladım diyerek bırakılmamalı
Lalaland yigitinaannesii bugün endokrine gitti doktor saçma sapan ishal yapıcı ilaç yazdı, ben diyorum ameliyat onayı istiyorum o ilaç veriyor ne yapmam lazım
Mommqueen yigitinaannesii bu arada şu zamanda 22 bin çok çok makul fıyat ben 6 ay önce bu ğcretin nerdeyse iki katına oldum
yigitinaannesii Mommqueen Aa öyle mi? Hangi şehir? Bizede çok makul geldi ücret zaten. Sadece biraz endişeliyim☹️
TwinsmomDA yigitinaannesii bir sene oldu yaptıralı çok rahatım hiç ağrım sızım olmadı bu sıvı püre dönemleri de abartıldığı kadar yorucu ya da böyle afallatan durumlar değil. Zaten zayıfladıkça iyiki olmuşum diyorsun
Mommqueen yigitinaannesii bilmiyorum yani doktorum alanında çok başaralı çok araştırarak oldum ankaranın en iyileri arasında birde bu ücret içinde sadece ameliyat yok tabiki yani ameliyat tahliller kontroller diyetsyen barifit ürünleri vitaminler aylık tahliller vs bana 40 bin ₺ mal oldu yani şunu belirtim sigortam yok benim ondanda olabilir belki
yigitinaannesii Mommqueen Aa evet olabilir. Eşimi sigorta karşılıyor zaten obezitenin bir üst grubu artık. Doktor artık tercih meselesi değil zorunluluk demişti. Belki bununla da alakası olabilir ve tahliller vs her şey dahil de. Vitaminler dahil değil bizim ameliyatımıza
TwinsmomDA Mommqueen benmde sigortam yok iyi bi doktor buldum geçen sene 22 bine ameliyat oldum sadece ilaçlara bin lira verdim barifiti multivitamini doktor verdi.
Mommqueen yigitinaannesii doğru dur canım ben yurtdışında yaşadıgım için türkiyede sigortam yoktu ama çok farketmıyordu da bende 4000₺ bi fark vardı ilk sıvı döneminde bariatrik cerrahi sıvıları tüketiliyor biliyorsunuzdur ben 6 ay önce bir aylık 1800₺ ödemiştim hatta ertesi ay aynı paket 2500₺ olmuştu merak ettklernz varsa sürecle ilgili bizzat ayaşamş birisi olarak seve seve yardımcı olurum 🥰
yigitinaannesii Mommqueen Çok sağ ol canım. Düşünmen yeter. Aklıma takılan bişey olursa mutlaka soracağım♥️
Mommqueen yigitinaannesii şimdiden gecmiş olsun umarım süreci kolay ataltr ve dilediğinz gbi sağlıklı bi yaşamı olur eşinizin 🙃