Esrasncr Merhabalar,dün oğlumun kakasinda hafif kan gördüm pembemsi 4 5gun önce ayran içmiştim doktor süt ürünleri yeme dedi böyle olunca,normalde her şeyi yiyordum dondruma çikolata peynir falan yoğurt dokunuyor diye yemiyordum kakası normaldi sadece yoğurt yediğimde mukuslu oluyodu ,şimdi benim neler yememem lazım kahvaltıda ne yicem başına gelenler yazabilise sevinirim teşekkürler 💙
yldrm986 Esrasncr ah canım benim bizim de başımızda bi alerji belası... süt ve süt ürünleri hiç tüketme ama herşeyden önce alerjiden emin ol alerji uzmanına gitmeni öneririm.Bizim doktorumuz Medipol üniversitesi hastanesinde , Hikmet Tekin Nacaroglu, gerçekten deneyimli 👍🏻
Mom34 Öncelikle bir alerji doktoruna gorunmenizi öneririm. Yoğurt dokunuyorsa süt ve içinde süt olan şeyler de dokunur. Çünkü süt alerjisinde en üst basamakta çiğ süt içeren ürünler var bir alt basamak yoğurt.
Esrasncr Mom34 teşekkür ederim cevabınız için,yoğurt hariç her şeyi yiyodum böyle olmuyodu ayrandan sonra oldu bende onu anlamadım,şuan hiçbirini yemeye çalışıyorum
AselRuveydam_12 Süt ve süt içeren ürünleri yemeyin bizim sizinki gibiydi kakamız yaklaşık 15 gündür diyetteyim bende çok zor oluyor ama yapacak bişey yok biz ne kadar dikkat edersek inşallah o kadar erken bitecek alerjisi🙏🏻
Esrasncr AselRuveydam_12 teşekkür ederim cevabınız için,neler yemiyosunuz mesela paket ürünler,makarna,yumurta falanda varmı diyetinize, inşaallah çabuk geçer,birde kakada kan tekrarladimi sizde
AselRuveydam_12 Esrasncr yok diyete başladım hemen zaten dahada tekrarlamadı makarna yiyorum evet ankara markalı makarnayı yiyorum yumurta falanda yiyorum sadce süt ve süt ürünleri içeren gıdalar tüketmiyorum
AselRuveydam_12 Esrasncr paket ürünlerin arkasını okuyup alıyorum genelde hep içeriyor ama peynir altı suyu falanda o gruba giriyo aklınızda bulunsun eser miktarda süt vardır yazsa bile almayın derim☺️🙏🏻
Esrasncr yldrm986 alerji testi her zaman dogru sonuc vermiyor diye duydum,Bodrum'da yaşiyorum burda öyle doktor bulmak maalesef 😞