Edanurtas6565 Allah yardımcınız olsun bizde 5 ay çektik biz her 3 günde 3 oda değiştirdik mesela 1. Gün yatak odasında 2. Ve 3. Günde yatak odasında kaldık 4. Gün her yeri sirkeli su ile temizledik ve çıktık 4. Gün oturma odasında kaldık 5 ve 6. Günde aynı orayada aynı işlemi yaptık tekrar başka bi odada kaldık orda 1. Gün kwellada losyon sürdük 2. Gün yıkanıp eczaneden aldığımız karışımı kullandık 3gün boyunca sonra yıkanıp tekrar kwellada losyon sürdük yıkındıktan sonra evi 1 hafta kapattık eşyaları poşetledik felan 1 hafta havasız kaldı bu tedavi boyunca kükürtlü sabunla yıkanıp elimizden sirkeli suyu düşürmedik
Bir seçenek internetten bitkisel bi losyon almıştık. Onunda etkisi olabilir ismini hatırlamıyorum atlattık çok şükür bir daha olmadık ama kaşıntısı uzun bir süre devam etti
Bir de eczaneden aldığınız kremleri hem kendinizde hemde bebğinizde deneyin vücudunuz tepki verecekmi diye eczaneden yaptırdığımız karışım benim ellerimde şişme ve çatlayacak ki gibi acı yapmıştı yıkamak zorunda kalmıştım