Handiko Kızlar tam anlayamadım ben bu rota aşısını devlet karşılamıyor mu özel aşı mı? Kaçıncı ayda yapılıyor? Yakın zamanda yaptıran varsa fiyatı ne kadar
mraslan Handiko rota ve menenjit özel aşıdır devlet karşılamaz rota 3. Ve 5. Ayda yapılır. Ortalama fiyatı 250-300₺ arasındadır. Menenjit aşısınında ne zaman yapılacağına doktorunuz karar veriyor.
Burcu35 Handiko Ben 2-4. Aylarda rota vurdurdum 3-5.aylardada vurdurabilirsiniz. Bugün menenjit a grubu aşısını vurdurdum 7 aylık şuanda oğlum. Menenjit takvimi doktorunuz çocuğunuzun ayına göre belirliyor. İkiside paralı aşılar
Handiko mraslan canım menenjit aşısı ne kadar? Bir de bu aşının hem a hem b türü bulunuyormuş. İkisini de aynı anda mı yaptırıyoruz?
mraslan Handiko menenjit aşısı da o civarlarda. A ve b türü denilen aşı bilinen nimenrix aşısını örneğin 2 doz olurken diğer aşıdan 1 doz olmanız yeterli oluyormuş
Burcu35 Handiko A grubu menenjit 7-13 aylarda Menveo marka B grubu menenjit 9-11-23 aylarda Bexsero marka şeklinde takvim oluşturdu doktorumu
makinistanne Handiko biz şuan için sadece rota olduk. 2 ve 3 doz olanı varmış . Dr bize 3 doz olanı tavsiye etti. 3 , 4 ve 6. Ayda yapacaklar. Bir doza 200 TL verdik bizde . 2 doz olanında bir dozu 270 tlymiş.
Baharaytekin Handiko bizim rota 3 doz 3. 5. Ve 7.ay rotatek tek dozu 193 tl Memenejit var bexsero 3 doz 3. 5. Ve 15. Ay tek dozu 403 tl Diğer memenjit var nimenrix 3 doz 4. 7. Ve 14. Ay tek dozu 262 tl. Bziimkiler bu sekıl yanı suan 5. Aylara kadar olduk