Kontakay Kızlar 4 aylık olduk gece hala çok sık uyanıyor nasıl gece uyanmalarının önüne geçebilirim 2 saatte bir emmeye kalkıyor artık uzamalı diye düşünüyorum ne yapmam gerek
Thesra Kontakay 8 aylık bebeğim hala 2 saatte bir bazen 1 saatte sürekli kalkıyor 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️Vallahi nolucak böyle bilemiyorum bendeeeeee
Betuldalyan Benim oglumda 4aylik 2veya 3saatte bir emmeye kalkar 5dk emer uyur onceden 15.20dk emerdi emme suremiz kisaldi ama kalkma rutini devam ek gidaya gectgmzde doyurucu mamalarla bu sure biraz daha uzayabilir dye umit ediyorum 🤔
Onetreehill Arkadaşlar siz özellikle 1,5-2 aydan sonra uykudan uyandırmayı bırakmadınız mı? Benim oğlum 2 ay 3 günlük şuan ve 1 bck aydan sonra ben uyandırmayı bıraktım kendisinin acıkınca uyanmasını bekledim ve şuan acıkınca kalkıyor bazen 5-6 saat deliksiz uyuyor. Kilo alımı da gayet iyi 6600 gr. Eğer siz gece uyandırmaları bırakmadıysanız ve uyandırmaya devam ettiyseniz sıkıntı:( umarım bir düzene girersiniz sizin için çok zor oluyordur:(
Annesininvebabasininaskimira Keske benimkide uyansa bıraksam saat 5 te uyanır ama bn iki saatte bir uyandırmak istiyorum da kendim de anca üç dört saate uyanıyorum kilo kaybı yaşadık napicam bilmiyorum. Aslında kendim uyansam iyi olcakta o kadar alarma rağmen uyanamıyorum