Oglunasikbiranne08 Kızlar doktora gittim dişim için antibiyotik verdi . Ama ters tepki mi yaptı naptiysa dişim şiştikce şişti iyice . Normal de inmesi gerekmiyor muydu ? Çok acıyor. Şişlik için ne yapabilirim evde bilen varsa yazabilir mi rica etsem 🌸
Eysar Oglunasikbiranne08 Allah’ım çok kötüyüm bende bu dişten yarın Dr gidevem çektirmeye ağzımda dış kalmadı ya ilk gebelikte hiç birseyim yoktu ikinci bebekte hamileyken bile dış çektirdim kök diş şuanda arka kök diş agriyor sabahtan beri antibiyotik ağrı kesici içtim sanırım ucu kaçtı kafam bir değişik kızlar uyusada bende yatsam çok kötü bu diş ya of
Aysegulensar02 Oglunasikbiranne08 geçen hafta bende çok kotuydum. Dis fircasinin üzerine elinle biraz tuz koy az olmasin sadece böyle dişini fırçala ben bunu yaptım sabah kalktım agri ciddi oranda azaldi her ağrıdığı zaman yaparim
Oglunasikbiranne08 Eysar bende antibiyotik bitince gidicem çektirmeye. İnan benimde ağzımda diş kalmadı. Hamilelikte 3 tane dişim kırıldı durduk yere . Hepsi ağrıyor şimdi. Berbat birsey bu diş ağrısı. İnan uyku bile uyutmuyor ağrıdan.
Yzaman Oglunasikbiranne08 emziriyormusun benim de dişim şişti emziriyorm bilemedim doktor verir mi vermez mi 🙄
Yzaman Oglunasikbiranne08 teşekkür ederim cnm geçen hafta randevum vardı iptal ettim çocuklardan şimdi şişti ,🙄 en son dişsiz kalacağız herlde hamilelik doğum stresten herlde
Oglunasikbiranne08 Yzaman Allah yardımcımız olsun inan ki . Hamilelikte 3 tane dişim kırıldı. Hamileligin tek kötü yanıda bedenimiz evrim geçiriyor 😫 benim de dişim şişti çok kötü. Agzimi açamıyorum o derece şiş yanağım. Antibiyotik kullaniyorum ama geçirir umarım. Sonra da diş çekilecek haftaya 😭
Yzaman Oglunasikbiranne08 benim birde ilk defa üst dişim şişti gözüme doğru gidiyor korkuyorum ondan Allah yardımcımız olsun bu yaşta dişsiz kaldık 😁
Oglunasikbiranne08 Yzaman ay inşallah geçer hemencik senin dişin de . İlerlemeden git mutlaka sende doktora . Yoksa çok çektiriyor bu diş insana . Lanet olası 😁
Yzaman Oglunasikbiranne08 dün gittim aksef verdi senin gibi şuan daha çok şişti bende anlamadım ne oldu böyle ya senin ki geçti mi ilaç içince
Oglunasikbiranne08 Yzaman cnm ilaca başlayınca acayip daha da şişti benimde . Bugün 3. Gün inmeye başladı. İlacı düzenli iç geçer seninde . Etkisini ancak 3 4 günde gösteriyormuş
Oglunasikbiranne08 Aysegulensar02 mutlaka denicem teşekkür ederim. Ben tuzlu gargara yapıyordum normalde oda iyi geliyordu azda olsa
Oglunasikbiranne08 Asym33 bugün 4 gün oldu cnm . Etkisini daha yeni göstermeye başladı. İniyor şişlik yavaş yavaş