xxx78 Arkadaslar istanbul anadoluda oturup 2.3 ayinda cocugunu sunnet ettiren varsa yorum yapabilirmi??? Lütfi Kırdar sehir hastanesi 8aydan once yapmıyoruz dedi cok sacma!
DemirinAnnesii xxx78 arayıp mı sordunuz bende Göztepe prof dr Süleyman Yalçın hastanesine randevu aldım bebeğim 2 aylık
mrvelfada xxx78 Bugün Lütfi Kırdara gittik. Cerraha 1 yaş şartı mı bar sünnet için dedim yok yaptırabilirsiniz dedi 10 ay 6 günlük oğlum
mrvelfada xxx78 Çok benzer post açmışız sizinle?? Ben de devlette sünnet ettirmek istiyorum oğlumu ama hangi hastahane hangi doktor daha iyi olur onu araştırıyorum.
barbarosunannesi xxx78 evet bende iki yaş öncesi yapılmadığını biliyorum .oğlumu ameliyatında üç aylıkken yaptı Ümraniye eğitim ve araştırma.degismis demekki
DemirinAnnesii Minik18 yok canım özelde yaptıracağım cuma günü randevumuz var sünnete uygun der ise doktor gün alacağız Sen yaptırdın mı
Minik18 DemirinAnnesii cnm bn suleyman yalcin sehir hastnesinde dogum yapicam dogar dogmaz sunnet yaparlarsa yaptrcam o yuzden sordum sana hastne ne dedi