Bebegimveben22 Kızlar bebek kıyafetlerindeki bu lekeleri nasıl çıkartabilirim, bezi taşıyor, yemek yerken dökülüyor çıkmıyor makinede, mahvoldu hep, siz neler kullanıyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum anneler 😍🌸
Kubrasolmmaz Bebegimveben22 ebebeğin leke çıkarıcısı ve çamaşır suyu tozunu küvete koyup içine döküyorum bolca üstüne kaynar su misss gibi 2 gün bekletiyorum tertemiz
66arasim Bebegimveben22 Aynı durum bizde de var ya şuan 4,5 aylik ek gıda durumu yok ama bez taSiyo bazen ve cikmiyo dediğiniz gibi nasıl çıktığına dair bilsigi olnnnn
Bebegimveben22 Kubrasolmmaz kaynar su kıyafetlerin kumaşın zarar veriyor mu peki, hangi marka ben de alıyım söylediklerinizden
Bebegimveben22 Kubrasolmmaz baby me leke çıkarıcıya baktım,;bir kadın ve kız resimli sprey var o mu, yoksa bebek fotoğrafı olan sprey var hangisi sizin kullandığınız
ruken2425 Bebegimveben22 Ay bende bu konudan şikayetçiyim kızım yakalarını hep lekeli renklilerde çamaşır suyu falan olmuyor bu sefer yepyeni kıyafetler şarı sarı lekeli oluyor ya
Bebegimveben22 Kubrasolmmaz beyaz renkli ayırdınız mı yoksa hepsi bir mi kaynar suda beklettiniz,kıyafetin kumaşın zarar vermez değil mi