Poyrazin_annesii Kızlar şoktayım ya korunmamıza ragmen nasl oldu anlmdm. Daha 8 aylık bebem var. Sezeryan olmuştm bide 🙁
Seda2013 Poyrazin_annesii ay benide eşim korkutuyor reflü olmadım diyorum olmıcaksın diyo 😂 sinirlerimi bozdu randevu al Songül gidicez 6 haftalık olsunda kalp atışını duyarız diyo 😂11 aylık bebeğim var bende sezeryanlıyım
Cemre_-53 Poyrazin_annesii Allah ' ın taktiri veren Allah elbete bir bildiği vardi ki nasip etmiş buna da şükretmek gerek smdiden Allah analı babalı büyütsun sncta doğan büyüyor dert etme nasıl yapacan diye Allah bir yerden yardım ediyor valaha Allah olmayanlara versin inşallah bende çok korkarım valahi ya birde şey diyeceğim adetinize yakın mi oldu en son ilişkiniz yok sa yumurtlama yakinmiydi ona dikat ettiniz mi
Poyrazin_annesii yalnizkalp prezervatıfle korunuyoduk hep ama hıc delık flnda cıktıgını gormedk nasl oldu blmıyrm şoka girdk valla
Omerberat Poyrazin_annesii öncelikle hayırlı olsun benim bebeğim 3 aylıkken hamile kaldım ben ve aynı şekilde konfomla 🙄🙄çok güven vermiyor maalesef o yöntem,en azından bana,tecrübeyle sabit
cankuzularim Benden sonra herkes hamileyim diye post açınca icim rahatliyor😅🤭 gozunuz aydın hayırlı olsun canım artık bunları da burda büyütüruz bu gidisle🤣
Fatma_yesldg Bizde geri çekilme prezervatif kullanıyorduk 7 aylık bebeğim var bende hamile olduğumu gecen hafta öğrendim
MerveKayraTugra Ben ilk oğlumdan sonra 2.5 yıl prezervatifle korunduk. Şükür bişe olmadı. Bıraktım 3 ay sonra hamile kaldım. Diğer oğlum 7 ay 16 günlük prezervatifle devam ediyoruz. İnş bişe olmaz. Hap düşünüyorum.
Poyrazin_annesii Yanı sezeryan olmuştm 8 ay once. Sımdı yıne sezeryan olcm mecbur. Bi riski oluyomu acaba
Cemre_-53 Poyrazin_annesii neden sezeryan olacan mecbur normal de yapabilirsin tabi o an ki durum neyi gösterir bilemeyiz ama bunları dert etme onmli olan sağlığı
Poyrazin_annesii Cemre_-53 normal yapmaya cesaretm yok ztn doktrda demıstı sen normalde zorlanırsın çatın dar demiştı
Cemre_-53 Poyrazin_annesii hiç belli olmaz orası çoğu doktor uğraşmak istemiyor normal doğumdan çok sezeryan teşvik ediyorlar maliyet nerde onlar orda her doktor bir olmuor kimi ne olursa olsun normal olacak diye söyleyen doktorlar bilirim bence umudunu kaybetme