Kbryyy Kızım 1 yaşında geceleri uyumadan önce emerek uyumak istiyor karnı tok da olsa. Ailem ve çevrem artık mama verme süt (inek sütü) ver diyor. Bu şekilde yapan var mı ? Süt gaz yapmaz mı gece ?
Dondurmalikahve Kbryyy Mama meme mi gidiyorsunuz gece beslenmesine gerek yok aslında hep alışkanlıktan uyanıyor süte de gerek yok
tineanigra Kbryyy mama ile devam edin sütün faydasından çok zararı var kabızlık gaz kansızlık gibi. 2 yaştan önce önerilmiyor
Dilruba_1 Kbryyy Ailem ve çevrem artık mama verme süt (inek sütü) ver diyor Mama vermeyip İnek sütü verdiğinizde çevrenize ne faydası olacak ki öyle demişler ? Bence mama verin inek sütü şaibeli sanırım 2 yaş evvelinde illa süt vereceğim diyorsanız belki keçi sütü olabilir
Kbryyy Dondurmalikahve hayır uyanmıyor yani gece uykusuna yatmadan önce emerek uyumak istiyor benim zaten sütüm yok mama veriyorum. Gece uyumadan mama yerine inek sütü verin diyorlar
livanurvealpinannesi61 Kbryyy mama verin süt sağlıklı değil malesef. Bende emzirip mama veriyorum 1.5 aydır dosyada istiyor çünkü.