ihsanbebek Ben aptamil gaz yapıyor diye smaya geçtim ama bebeğimin beslenmesi bozuldu artık tekrar aptamile geçsem olur mu smayı yemek istemiyo
Sedefe ihsanbebek Aptamil comformil var gaz yapmayan mama ben oğluma ondan kullanmıştım iyi gelmişti ondan alabilirsin canım
ihsanbebek Nazlican neredeyse sabah 8.30dan beri aç ben sütümü sağdım ağzına bıraktım yarı aldı yarı almadı oda toplasanız 30cc anca biberonda mama verince kusturuyor kendini
whitemoon Bence hipp ikiside bizde gaz yaptı sma da hele 4 gün kaka yapmadığı olurdu şimdi hippe geçince her gün kaka yapar oldu
Alparslan616161 whitemoon kilo alımı nasıl ben hipp kullandım da düşüş yaptı kilo aldırmadı oğlumda çok güzel mamaydı aslında
Nazlican ihsanbebek Oy kıyamam, o zaman ne içiyorsa onu alın. Bebelac deneyin bir de. Onunda sindirimi ikisine göre daha kolay
ihsanbebek Nazlican aptamilde bağırsakları büyümüştü ondan geçtim o yüzden geçmek istemiyorum ama bebekse daha mı iyi
Nazlican ihsanbebek İyi ya da kötü kıyaslama yapamam, sadece Aptamil daha ağır bir mama bizimki de sindirim problemi yaşamıştı. Bebelac daha kolay sindirimi
whitemoon Alparslan616161 az aslınsa bi ayda 800gr aldıs sadece ama boya öok verdi 2.5 aylık 60cm boy ama diğerinde kabızdı bunda daha rahat yine de değiştirmiycem sıkıntı yok sonuçta