079aslankuzusu Kızlar bebeğim üç aylık dağlık ocagı devit 3 veririken bu u verdi nasıl bi fark olurmu bebeğimde
Nazlican 079aslankuzusu Hayır olmaz ama ikiside içerik olarak tavsiye edilmiyor. İmkanınız varsa içerik olarak temiz bir tane alın derim. Ocean, wellcare, gibi
Alparslan616161 079aslankuzusu sağlık ocağının verdiği damlalar ii olmuyor ya ben oğluma kan damlasını kullandım vücudunu hep su çiçeği gibi kırmızı kırmızı benekler yaptı şuan ocean 400 vitamin kullanyrm
Nrgngr Nazlican ben eczaneye söyledim ocean almak istediğimi ocean400 2 yaş felan dedi doktora sor dedi bende daha gidemedim ama forumda gördüğüm kadarıyla ocean400 kullananlar var bebeğim 21 günlük kullanılabilir mi bilginiz var mı
Zeynep_Akan Nrgngr hayır canım ne 2 yaşı ben eczanede çalışıyorum yanlış söylemişler ayrıca bende bebeğime kullanıyorum doğumdan beri zaten doktor da direk 400lük d vitamini veriyor
079aslankuzusu Zeynep_Akan ocean 400 d3 sprey demi bende alayım bebeğim 3 aylık bir fıs mı sıkcam agzına
Nrgngr Zeynep_Akan anladm ben doktora sormadım bir sorun olur mu ki sormam lazım mı birde günde 3 damla şeklinde mi veriliyor
Zeynep_Akan Nrgngr danışmak istersen danış tabiki ama genelde bu marka çok kullaniliyo günde bir kere 3 damla şeklinde