Mucizemoglum Yarın bebek görmeye misafirlerim gelecek haliyle kolay pratik bi menü olması lazım çaya davet ettim. Ne gibi şeyler yapabilirim bebekle. Bu arada oğlum 9 ay 10 günlük
PrensesRavza Mucizemoglum güzel bi sehriye salatası patates salatası veya kısır onun yanına da kurabiye veya kek yapabilirsiniz hem doyurucu olur hem de kolay olur sizin için
Fatmanur68 Mucizemoglum makarna salatası ve kek yapabilirsiniz hem doyurucu hem cayin yanina iyi gidiyor kolay gelsinnn
Cilekokulum12mart Sosisli milföy ve kısır yapabilirsin çayın yanına olur yani birde kadayıflı muhallebi tarzı tatlı yapabilirsin 1.5 2 saat sürer en fazla yapman kuzu ☺ Gerçi bana geldiklerinde annemler lokum büsküvi koydu çayın yanına bebeğim küvözdeydi çünkü sadece beni gördüler 😌
Mucizemoglum Cilekokulum12mart aynısını bende yaşadım oğlum kuvezdeyken beni görmeye gelmişlerdi.. öneriniz için teşekkür ederim😊
Mucizemoglum PrensesRavza benim gözüm çoğu arıyor, önceden kaç türlü şey yapıyordum bu menü az gibi geldi bana ama bebekle kadar olur bence 👍