bebekmehmet Kızlar bebeğim 4.5aylık oturtmalımıyım artık kendini öne doğru ittiriyor oturur pozisyona gelmek için ana kucağında oturur pozisyonda oturtabilir miyimm
aybukesenn22 bebekmehmet destekli oturtmaya baslayabilirsiniz kucagınıda veya yanlarına arkasına yastık koyarak.Bizim de o aylar da aşırı bir oturma istediği vardı öne doğru kalkıyordu. Simdi 6 bucuk aylığız desteksiz oturabiliyor çok sükür
incikusum bebekmehmet bizde oyleydik canim doktor yavastan destekli basla dedi 5 ay bi haftaligiz suan soluna devriliyor sadece 🥰
Arelmommy bebekmehmet benim bebeğimde yeni 5 aylık oldu oturmaya çok hevesli gün içinde sık sık oturtuyorum ki bi kaç aya desteksiz oturabilsin diye birde yemek vs yaparken mama sandalyesine oturtuyorum cnm
Doga_sever bebekmehmet ben tamamen oglumdan gelen sinyallere gore davrandim. 4 aylikken oturtmaya baslamistim. Cunku o bunu yapabiliyordu. Zaten emekleme yurume gibi kaba motor becerilerini de erken yapti. Hatta besinci ayina dogru asker surunmesi yapiyordu minik minik :)
Arelmommy bebekmehmet Evet canım bebeğinin haraketlerini sen daha iyi bilirsin ama bir sakıncası olacağını sanmıyorum🥰
bebekmehmet Doga_sever yerim onu 😋 bende korkuyordum dün eşimin arkadaşı bir ay sonra kendi oturacak deyince dank etti 😋