BihterZiyagil_ Merhaba kızlar. İlk evlendiğimde aldığım iğrenç mutfak masam (nasıl da zevksizmişim kabul ediyorum☺️) sonunda eskidi ve esimi degistirme konusunda ikna ettim. En altta paylaştığım bu masa bu mutfağa olur mu? İki tane minnosum var beyaz masa istemiyorum ☺️ yada su güzel olur gibi tavsiyelerini varsa memnun olurum
Deletedmom_23 BihterZiyagil_ Bence bu takım mutfağa uymaz. İkeadan bakmanızı öneririm Bu sandalyeler çok ağır bir de bilginiz olsun
Kahvegerek BihterZiyagil_ benimde evlendiğimde aldığım ilk mutfak masası sizinkine benziyor nasıl öyle bir hata yaparım aklım almıyor 😂 Geçen sene almıştık bu masayı çok memnunum yuvarlak masaları çok hoş bulmuşumdur her zaman tavsiye ediyorum
Tiredwoman BihterZiyagil_ tek tavsiyem şu olur yaslanma yerleri metal sandalye almayın bnm mutfak sandalyelerim öyle duvarım mahvoldu gelen misafirlerim olsun çocuklarım olsun hep sandalyeyi duvara yaslayıp oturdu ve alçısı hep döküldü oyuk oyuk oldu
Laydaren İKEA’nın ahşap masası diyorum başka da bir şey demiyorum. Her evde çok şık ve ağır duran bir masa.
BihterZiyagil_ Kahvegerek nasıl öyle bir hata yaparım aklım almıyor Ay sorma baktıkça hayret ediyorum kendime 😂 bu masa bizim için çok küçük yetmez. Büyük olursada yer kaplar. O yüzden dikdörtgen olmalı. Ama masaniz gayet güzel güle güle kullanın ☺️