Zeytinnn-gozzz1 Caydanlik karışık dolma yapicam Kaç gündür dolma diye ölücem ya nasıl canım istiyor, yarın yapayım bari bende. Afiyet olsun size 😊
Zeytinnn-gozzz1 hilalhanim Menemen Valla eşim pirinç pilavı istemişti yanına ne yapsam diye düşünüyodum. Kesinlikle menemen yapıcam uyumsuz olabilir ama eşimde bende seviyoruz teşekkürler 😊
Darknes1002 Tarhana taze fasulye pirinç pilavı salata ayran benim en kolay buldugum ve en sevilen menum 😂
ikiPrensesAnnesi20 Yildiz52 Mercimek çorbası Sarma Yoğurtlu patlıcan mezesi Etli güveç Şehriyeli pirinç pilavı Salata Tatlı da dışardan Misafirim geliyor da
incikusum ikiPrensesAnnesi20 cok severim misafirliğe gitmeyi heleki su emzirme doneminde doymuyoruuuum 😂😂
Tiredwoman Yildiz52 1 tabak dünden ıspanağım kaldı 2 tabak kadar da çorbam yanlarına pırasalı ve patatesli börek salata ayran yapıcam
MinnakvLiva Yildiz52 fırında patlıcanlı tavuk, pilav, salata, hepsi hazır şimdi çorbada hazır, bide dünden kalan kızartmalar var, sarımsaklı yoğurt dökerim üstüne, eşimde gelirken lahmacun alıcak, yeter 😂😂
Umutali04 MinnakvLiva masallah daha ne olsun benim eşim malesef biber patlıcan kabak yemiyor sadece patates kızartması yiyiyo çok secicidir kendisi bende yemek yaparken baya zorlanıyorum
Elika00 Lizgee1111 umarım kedi dili içinde kediyi yakalayın uygun yerde dilini kopartın … diye gelmez 😂😂😂