Samsai Kızlar bebeğim 7 aylık desteksiz oturmuyor destek koyduğumds bile devriliyor istemiyor oturmayı. Neler yapabilirim geliştirmek için?
Elika00 Samsai zamana bırakmalısın ☺️ benim oğlumda 7.ay sonuna doğru desteksiz oturdu çok normal. Vücudu hazır olunca oturacaj
Beno Samsai battaniye serip yere kendi haline bırakın bence.benim bebeğim kendi kendine emeklemeyi oturmayı öyle öğrendi şuan 7.ayina girdi neredeyse tutunup kalkacak
Merveeemeeliss Samsai rahat bırakın çocukları destekli oturtmaya devam et vucudu güçlenince o oturur kendisi
birkizbirerkekannesii Samsai canım sende arkasına otur devrildikçe düzelt benim oğlum öyle oturmaya başladı
Samsai Elika00 teşekkür ederim. Yerde zaman geçirmeyi istemiyor hep kucakta gezmek istiyor o sebeple vücudu geç hazırnolacak heralde 🤣
Samsai Beno seriyorum bırakıyorum ama asla kendi başına takılmak istemiyor. Sürekli kucağımda olmak temas halinde olmak istiyor.
Samsai Merveeemeeliss ben bebeğimi rahatsız edeceğim mi dedim? Yani be alakasız bir yorum. Desteklemek grliştirmek için ne yapmalıyım diye sordum. Bebeğimi ağlatarak oturtacak halim yok. Yorum yaparken düşünüp yazın bence.
Beno Samsai sizde yanına oturun yanına yatın egzersizler yaptırın ona mesela benim kızımın sevdiği oyuncakları koyuyorum önüne onlara doğru gide gide öğrendi emeklemeyi
Merveeemeeliss Samsai bende rahat bırakın derken böyle bişi yapıcağını kasdetmedim zamanla ister sever oturmayı bişiler yaparak zorlama demek istedim