Edis07 Hanimlar 3 bucuk aylik bebisim var yavas yavas oyuncaklari anlamaya baslamis. Zekasini gelistirme ve faydali oyuncaklar ve aktiviteler nelerdir? Sizler neler kullaniyorsunuz?
sedaozdemir Edis07 Benım oğlum da 3 ay 22 günlük.Hışırtılı kumaş kitap aldık onunla guzel oynuyor.Bir de oyun halısında guzel vakıt gecırıyor,oyuncaklara dokunmaya calısıyor.Siyah beyaz zeka kartları aldık ,gözlerı ıle kartı takıp ettırıyoruz konusuyoruz.
Gezginanne35 Edis07 çıngıraklar hışırtılı kitaplar hikaye kitapları alıp okuyabilirsiniz büyük resimleri olan rengarenk dikkat çekecek.spor yaptirabilirsiniz ayaklarını yüzünüze götürüp ceee yapabilirsiniz. konusun sohpet edip gülümseyin benim yaptıklarım bunlar
Edis07 sedaozdemir niye siyah beyaz? Rwnkli seyler daha cok dikkatlerini cekmiyormu? Bide oyun halinin uzerine yuz ustumu koyuyorsunuz?
Gezginanne35 Edis07 ilk doğdukları bir kaç ay sadece siyah beyaz görürler bu yüzden. Ama bebeğiniz artık 3 aylık olmuş renklilere baslayabilirsiniz. Oyun halısına sırt üstü yatırıyorsunuz ki oyuncakları görüp tutsun kendine çeksin
Gezginanne35 Edis07 e bebek olmasi gerekmiyor trendyoldan bakiyorum yada a 101 e gelen kitaplar oluyor oradan da alıyorum renkli olsun ona okuyun yeter
Edis07 Gezginanne35 yuz ustu koydugumda bi kac dk sonra aglamaya basliyor yoruluyor. Nirnalmi acaba? Bide yuz ustu koydugunizda altina yastik koyuyormusunuz yoksa bosmu birakiyorsunuz?
Gezginanne35 Edis07 evet yorulur benimki de ağlıyordu kasları gelişiyor o şekilde. Çok tutmayin zaten ara ara bir kaç dakika tutun. Karşısına da kartları koyun baksın. Emzirme yastıkları var ya onu koyuyordum ben altına.