Kızlar oğlum 20 aylık, 15. Ayda tuvalet Iletisimine başlamıştık, bugün 4. Gün tuvalet egitimindeyiz😭 başlamam için tüm sinyaller hazırdı gece kuru kalkıyordu bazen, konuşması cok guzel cis kaka hepsini dio, bez takmak tam bir işkenceydi istemiyordu, klozete çişini yapıyordu, bir ara tüm kakalari klozete yapıyordu ama son dönemde azalmıştı yapması, kakası gelince oturmak istemiyordu rahatsız oluyordu beze yapmadan bile ve hep kaka diodu…. iki gün üst üste gece kuru kalkinca bi cesaret basladim. Bugün 4. Gün pek bi ilerleme yok, ya yapınca söylüyor ya da söylemiyor. Benim yönlendirmelerimle bircok kez de yaptı aslında, kazalar umrumda değil yeter ki sağlıklı öğrensin ama beni endişelendiren tavırlara girdi cok fazla inatlasmaya başladı alakasiz şeylere ağlıyor tutturuyor acaba duygusal anlamda hazır degilmiymis die cok sucluyorum kendimi😔😔 bu arada gündüz ve gece uykusunda bez takıyorum, sizlerin tecrübeleri nasıldı bu duygulari yaşaması inatlaşmasi normal mi? Uyurken de çıkarmalı miyim bezi?