Kayraninannesi15 Arkadaşlar bebeğimin burnunu aspiratörle çektikten sonra burun çevresinde kalan sümükleri ıslak mendille sildim ama yüzünde kırmızılıklar oldu uni baby ve dalin ıslak mendilinde oldu böyle bişey yaşayan var mı ?
Bugsbunny1 Kayraninannesi15 ıslak mendilleri yüz silmek için kullanmayın bence yada kullanacaksaniz önce suda yıkayın derim . Ben genelde burun için ağız mendili kullanıyorum ama ıslak mendil kullanmam gerektiğinde kopugunu çıkarana kadar güzelce yıkıyorum altını değiştirirken de her zaman önce yıkarım sonra bebegimin tenine dokundururum .
S_x_w Kayraninannesi15 bahsettiğiniz ıslak nesiller temiz içerik değil çünkü..baby turco beyaz paket, sleepy natural temiz içerik be benim kullandıklarım..çok uzun zamandır baby turco kullanıyorum ama kokusuz beyaz paketli olan
Karinyoo Kayraninannesi15 ben uni babyde yaşadım. Bir süre sonra geçti kızarıklık. Bir daha kullanmadım
Kayraninannesi15 Bugsbunny1 anladım teşekkür ederim aslında yüz silme pamuğumda vardı ama bişe olmaz diye düşündüm çünkü yenidoğan ıslak mendiliydi aldığım
Kayraninannesi15 yookkdahaneler yani böyle çocuklarımız için endişe ettiğimiz üzüldüğümüz postların altına kahkaha atmalı emojilerle yanıt vermesek keşke. Ankayışınız için teşekkür ederim şimdiden
yookkdahaneler Kayraninannesi15 bacım ben mandil kısmına güldüm ya kusura bakma lütfen boşluğuma denk geldi
oykumoms Ben sleepy kullanıyorum burnunu temizledikten sonra bişey olmuyor belki elinizdeki ıslak mendilin içeriği temiz değildir
Kayraninannesi15 oykumoms valla yenidoğan ıslak mendil diye alıyoruz uni baby en kalitelisini aldım parasına kıyıp niye böyle oldu anlamadım
oykumoms Kayraninannesi15 bebekten bebeğe de değişir bebeğinizin cildi hassastır farklı sebebi olabilir marka olarak bakmamak lazım aslında. Mesela benm kızıma da dalin bebe yağı alerji yapmıştı karnına sürmüştüm kıpkırmızı yapmıştı bidaha kullanmadım
Kayraninannesi15 oykumoms büyük bi hevesle alışveriş yapmıştım mis gibi koksun diye çoğu şeyi kullanamıyacağız yani 😁😁
Sess Kayraninannesi15 bu ıslak mendilleri poposuna da kullanmayın çok yorumları vardı içeriği temiz olmadığına dair. Dalin şampuan da kullanmadım hicbir sey kullanmadım kokusuna da bayılırım ama
happy_mother Kayraninannesi15 ıslak mendili yüzüne kullanmayın bence kullanacaksanızda mendili yıkayın derim. Ağız mendiliyle yada pamuklada silebilirsiniz