Prenseslerimmm_ Merhaba kızlar kızım 19 günlük meme alıyor mama da veriyorum kaşık ile sizce biberon versem memeyi unutur mu
ElifMinel Prenseslerimmm_ evet kuzum ben bir iki kere biberonla sagdigim sutten verdim hemen memeyi nasil emeceginj şaşırıyor biberondaki gibi süt cok gelsin istiyor oyuzden verme bence
Esra-ozsusam4 Prenseslerimmm_ evet bir Süre sonra meme reddi olur. Meme emiyorsa neden mama veriyorsunuz doymuyor mu?
Bayancorek Prenseslerimmm_ biberon değilde kaşık biberon en iyisi bence. Philips avent almıştım ikili, hiç kullanmadım. Kaşık biberon kullandım hep hemşire de onu önermişti doğduğu zaman. Meme reddi vs. ihtimali de olmuyor.
Sapsikanne Prenseslerimmm_ sağlıkla büyüsün benim bebeğim de ilk iki ay çok az kilo aldı sonra üçüncü Ay 1800 gr birden aldı toparlıyorlar yani merak etmeyin bol su mümkün olduğunca uyku bulgur yeşillik dut güzel süt yapar aklınızda olsun 🌸
Nurerdognn Prenseslerimmm_ Riske atma derim çünkü biberonun rahatlığına alışıyor bebek , lıkır lıkır gelen varken memede kendini niye zorlasın ki :)
Esra-ozsusam4 Prenseslerimmm_ anladım , bol bol emzirirseniz kilo alımı olur, bir de dilruba hanımın cayı var hrkes cok memnun benim ihtyacım yoktu ama bir bakın istersenz