Fatmana Kızlar bildiğiniz gibi havalar artık soğudu oğlum 4 aylık mama kullanıyoruz geceleri 3 kere kalkıyo mama yapmaya mutfağa gidince afedersiniz g*tüm donuyo 😂😂 evimiz sobalı bildiğiniz bi taktik var mı mamayı önceden sıcak suyla yapıp oğlan acikana kadar ilir öyle veririm die düşünüyorum siz kışın nabiyosunuz
AAhsenn Fatmana canım sobalı evde değilim o yüzden kalkıp taze yapıyorum yapılan mama 2 saat içinde tüketilmeli termosa sıcak su koy mama ve biberonu da başucuna koy sobalı odada kalkmadan yapabilirsin bence başka aklıma gelmedi Allah yardımcınız olsun 🤲🏻
merrvayydn Fatmana yatmadan önce termosa su doldurup yattığınız odada yapabilirsiniz mamayı,bildiğim kadarıyla mama 1 saatte tüketilmeli çünkü.Bebeğim daha 3ay 20 günlük evimiz kaloriferli ama hep öyle yapıyorum çünkü beklerken uykusu açılabiliyo.
[silindi] Fatmana biberonlara mamayı koyuyorum yanıma kavanoza yedek mama kaşık alıyorum termosa sıcak su ve diğer şişeye kaynamış soğumuş suyla ılıtıp hazırlıyorum mamayı kalkmadan 🤩
Surimsine Canım benim bebeğim de kış bebeğiydi biz sürekli su kaynat olayından bıkmıştık termos aldık suyu kaynatıyorum termosa koyuyorum yanınada başka bir kapta kaynamış suyu soğutıyorum mama ihtiyacında hazır oluyor suyum gece gündüz rahatlık
Zlm Fatmana bı termosa kaynamış su bı termosa kaynamış soğumuş su koyup yanıma alırım küçük bı kabada kaç ölçü iciyosa mamayı koyuyorum suları karıştırır mamayı direk dikerim gece gece saymakla ugrasmiyim diye
Deletedmom_112 Zlm bu ben 😂 bazen uyku sersemligi ile diyorum 4 mü koydum 5 mi. Bazen de farkın da olmadan baya atıyorum. O yüzden uyumadan önce ölçüp bi kaba koyuyorum.
Deletedmom_112 Fatmana ben termosa sıcak suyu koyuyorum, yanıma bi şişede de soğuk su alıyorum, saklama kabına da tek seferde 5 ölçek içtiği için 5 ölçek mama koyuyorum. Hepsi baş ucumda duruyor uyandığında hemen 30 saniyede yapıp veriyorum.
AAhsenn Deletedmom_112 porsiyonluk mama kapları var canım gece ben kullanıyorum Philips aventte var biraz pahalı mycey marka aldım ben 45₺ falandı aldığım zaman döndürüp akıtıyorsun geceden hazırlıyorum 7 ölçeğe kadar sığıyor sanırım ya da 8
Oznurmihra19 Fatmana Sıcak suyla kaynar suyla yapılmaz mama 19 aydır yapıyorum çünkü baya bilinclendim bu konu da kaynatilmis su ilımaya bırakılacak oylelikle bu suyla yapılacak mama birde mama 1 saati geçtikten sonra vitaminlerinin hepsini kaybediyor lor peyniri gibi hal almaya başlıyor bence yanınıza termos da suyu hazırlayın öyle taze taze yapın mamayı ben hep böyle yaptım
Deletedmom_112 AAhsenn aslında internetde sürekli görüyorum, alsam mı bilememiştim en iyisi alayım dışarı falan çıkarken de kullanışlı olur gibi, teşekkürler bu arada 🌸