Deletedmom0015 Deletedmom0015 beni bilinçli olmaya davet etmişsiniz ama daha “Dünya sağlık örgütü” ne olduğınu bilmiyorsunuz işte asıl komik olan bu) beni araştırmaya davet etmişsiniz ama asıl siz birazcık ta olsa araştırsanız ne olduğunu anlarsınız. Doktoruma ve internette yazılanlara “körü körüne inansaydım” bu kadar araştırıp dert edinmezdim yemek konusunu) dediğiniz gibi soframızda olan tuz bile o kadar sağlıksızken çocuğumuzu tamamen organik beslemek imkansız. Organik tavuğun bile ne kadar organik olduğunu nerde bilebiliriz ki sonuçta ona da yem veriliyor ve içine bişeyler katılmadığı ne malum?Hadi tavuğu köyden orgnik aldık veya hiç vermedik eeee diğerleri ne olacak? Pazardan aldığımız sebze meyve ne olacak? Aldığımız peynir zeytin ne olacak? Onlar çok mu “organik”? Onlarda yetiştirilirken bir sürü hormon nitrat ve gmo alıyo,kullanılan gübreyi hiç söylemiyorum bile,o zaman onlarıda almayalım kendimiz yetiştirelim?e o da olmaz çünkü ekeceğimiz toprak bile artık bir sürü “kimyasallarla” dolu🤷🏼♀️ Yani demem o ki bu kadar derin bakarsanız işin içinden çıkamazsınız! Ki bu sadece benim fikrim katılan da olabilir yanlış bulan da olabilir ama kimse kimsenin fikrine saygısızlık edip gülüp te komiksin diyemez saygı denen bişey var! Bebeğimi düşünmüşsünüz sağolun ama her anne yavrusu için kendi doğrusunu bilir ve yapar zaten o yüzden fikrinize saygı duyarım ama ben böyle uygun görüyorum. Ha bu arada dünyanın birçok ülkesini gezmiş biri olarak ta şunu eklemek istiyorum, bu durum sadece Türkiyede böyle değil bi araştırın isterseniz belki fayadalı olur.
kursadsrkndyg kusura bakmayın biraz uzun oldu)