NurY asyanin_annesi35 dünü söyliyim belki fikir olur sebzeli türlü , bulgur pilavı , etli bamya yemeği ve Princ pilavı
asyanin_annesi35 NurY bende dünü söyleyim içli köfte ( Allah’ını seven yapmasın 🤣) mercimek çorbası salata yapmaya vaktim yoktu babamı davet ettim yemeğe annem memlekette diye kaynanam kayinbabamda geldi ortalık içler acısı herkes geldi yemeğim hazır değil bı şekilde kalktım altından çok şükür 4 bardak bulgur bitmedi ıslattım bide 4 tane patates haşladim içine 🤣 iç harcın kaldı dış hamuru kalmadı ama bende bittim
asyanin_annesi35 NurY kaynanamda sağolsun bunun 2.5 aylık bebeği var bı el atayım demedi yedi içti s cti gitti aklıma geldi sinirlendim yine 🤣
asyanin_annesi35 kubrakurtaksoy ayy canım cekti 🐣 bende mi yapsam dünden çok yoruldum içli köfte yaptım dört bardak bulgur ıslattım içi bitmedi ama hamurunu bitirdim haliyle fazla fazla yoruldum bide çıkan pislik mutfağım içler acısıydi oralarida hallettim perişanım yani 🤣
kubrakurtaksoy asyanin_annesi35 bana çok pratik geliyor balık hemen kızart yanına salata bitti bulaşığida az 😅 özellikle bulaşık makinasın dolmasına az kalmış ama yemek yapsam çok bulaşık çıkacağı zamanlar balık yapıyorum 😅
asyanin_annesi35 NurY vallahi öyle bide ne diyor bana bidaha yaparsın içli köfte apartmanın enayisi benmiyim dedim (yemek yapmayı sevmiyorum der 2 yıldır evliyim 2 yıldır böyle) yapmaz yemek çünkü evde tüp yok küçük tüpü doldurur 2 yıla yakındır
Halimea asyanin_annesi35 afiyet olsun cnm. Bende pilav üstü tavuk , salata, karışık tursu , yogurt , mercimek corbası… yoruldum biraz bugün ev temizligi ,tadilatlar derken anca bukadar yapabildim…