_anne_ 2 aylık kızım Philips event emziği ilk başlarda emiyordu şuan emmiyor yardımcı olurmusunuz önerdiğiniz başka emzik var mı
DunyamMavi _anne_ emzik kullanma bence aynı emziği kullanıyorduk iki aylık olana kadar hem meme hem emzik iyi gidiyordu. Ama 2 ay dolunca meme reddi başladı 3. Ay bıraktık mecbur doktorumuz 3 ay öncesinde verilmemeli dedi. Şimdi bida başlamaya cesaret edemiyorum. 4 aylık oldu daha yeni yeni aşıyoruz meme reddini. Hala düzelmedi.
ruveydaensar _anne_ aynı durum bende de var. Ama herkes daha ne tutmuyorsa alışmasın meme reddi olabilir dediği için direniyorum ama yakında yeni bi emzikle ben de deneyeceğim galiba çok çok zor böyle çünkü.
Eliz13 ruveydaensar ilk etapta silikon aldım 0-36 ay olanlardan 5.ayda + kauçuk aldım onuda tuttu hemen diş döneminde kauçuk öneriliyormus
ruveydaensar Eliz13 3 aylık olacak avent, wee baby falan denedim tutmadı. Avent 10 gn, falan tuttu sadece uyurken alıyordu şimdi hiç kabul etmiyor. Uyutmak da uzun sürüyor o yüzden koala gibi geziyoruz beni emzik niyetine kullanıyor 😅
Eliz13 ruveydaensar evet çok zor olur gerçekten Allah kolaylık versin isterseniz deneyin birde oioinin değişik görüntülü emziği varya onuda kolay tutuyo bebisler
ruveydaensar Eliz13 teşekkür ederim bi deneyelim bakalım. Çöp oldu diğerleri diye de tereddüt ediyorum almaya aslında. Çünkü herkes avent ı tuttu diyor ama benimki onu da sevmeyince heralde hiçbirini almaz diyorum bilemedim.
Eliz13 _anne_ ikisini de kullanıyorm şuan sıklıkla silikon veriyorum dişleri çıkınca kauçuk vereceğim