BuserAf Merhaba sevgili anneler, 5-6 yaş çocuğunuz için (erkek kız farketmez) hediye olarak ne önerirsiniz? ‘Hediye olarak …. gelse çok sevinirdim’ dediğiniz bir şey? Teşekkürler 🌸
Winnithepooh BuserAf merhaba ben oğluma ilk yaş günü hediyesi ismine özel kitap yaptırdım kitap içeriği harflerini arıyor çocuk yerde gökte en son bulduğu harfleri birlstryor ve ismi yazıyor son sayfada önsözü de bizim rusuncelerimizi yaziriryor basıyorlar kitaba 😊 yaptrayim derseniz sihirli kitap mı neydi ismi sanırım kesin bakarım atarım size
Zlm BuserAf yani şimdi bir buçuk yaşında kız benimki ilerde çok değişir mi zevki bilmem ama bu garajlar var ya arabalar için barbi evi gibi ona bayilirdi bence yada besleyebilecegi kaka yapan o bebeklerden de olsa hoşuna gider bisiklete de çok meraklı belki bı bisiklette sevebilirdi yada paten o zaman dikkatini çeker ise
SeverusSnape BuserAf o an ilgisi ne olur bilemiyorum, şu an 3 yaşında ve furreal oyuncaklardan istiyordu. Aldık bakalım, umarım istediği kadar büyük bir hevesle oynar.🥹
BuserAf Winnithepooh Sihirli yolculuk kitabı sanırım. Az önce baktım; çok güzel bir öneri. Teşekkür ederim 🌸