xxxxx Merhaba kızlar 4 aya yaklaştık biz bir aydır hergün dört beş sefer kaka yapan oğlmu artk 3.4 günde yapıyor hele fünye dördüncü gündü zeytin yağı vrdm öyle kaka yaptı bu neden böyle acaba hep böyleymiş oluck üzülyem başına geln varmı acep.bu arada sadece emziriyrm.şmdi böyleyse ek gıdada daha mı sorun olur.yardım lütfen...
Sseval xxxxx sol ayak ayasına dairesel hafif baskılı masaj yapın(zeytinyağı ile) refleksoloji uzmanıyım
iraz90 xxxxx Kabizlik sorunu bizdede cikmisti doktor.fitil verdi 3 gun yapmazsa ver diye herzaman fitil kullanmak istemedim zeytinyagida cok verdim artik oda ise yaramiyordu careyi mama degistirmede buldum simdi.gunde 1 yada 2 gunde 1 cikariyor=
Alparslanaskim Canım bizdede aynı durum oldu hergun yapan oğlum şimdi 2 günde bir yapıyor 2 haftadır sanirim böyle devam edecrk
Saziye35 Bizde 3 ay 19 günlüğüz sadece anne sütü alıyor 3 gündür bizde öyleyiz günde 4-5 kez yapan çocuk artık 1 i zor yapıyor ve çok gaz sancısı Çekiyor. Bağırsak düzenleyici ve gaz damlasına rağmen şimdi de kaka sorunu çıktı ben de aynı şeyi düşünüyorum ek gıdada ne yapacağım 😞
xxxxx Ya bilmiyorm nlck böyleymiş devam etck hep qcaba ama bnm yapnva katkıda yapmıyo rahtszda olmuyor ama anlamadım napıcmı.böyle olpda geçn yokmu acaba normlmi yoksa skntımı var
xxxxx Ya bilmiyorm nlck böyleymiş devam etck hep qcaba ama bnm yapnva katkıda yapmıyo rahtszda olmuyor ama anlamadım napıcmı.böyle olpda geçn yokmu acaba normlmi yoksa skntımı var