Gizemli12 Bu surubu kullanana varmi doktor bana burnundan hirilti geldigi ve balgam oldugu icin verdi kullanana ablalarim varmi
Elfvli Gizemli12 sürüp değil ama serumunu bebeğime verdiler. Nebilazator ile buhar şeklinde kullandık. Cok cok iyi geldi.
Seda2013 Gizemli12 0.5 mg vermiştim sadece kızım çok öksürmüştü bir ay geçmemişti öksürüğü o zaman vermişti dr
Sonsuzask Evet doğru veriliyor kaç aylım bebiş hatta bu şurup daha da artıracak öksürüğü korkma balgam çıkarması için
Tuba_engn 21 aylığız ve hasta olduğumuz da genel de bronşlar ve burun tıkalı olduğunda kullanıyorum. Beneğim hava almasını reddettiği zaman şurupla ilerliyoruz. 10 gündür hastayız yeni iyileştik. Hava makinesi yoksa evde o zamanda veriyorlar.
Nurumm12 elizabeth merhaba Ventolin şuruptan memnun kaldınız mı oğluma bugün doktor verdi öksürüğü var kaç günde etkisini göstermeye başlıyor sizce
elizabeth Nurumm12 merhaba, çok geçmiş olsun. Ventolin şurup etkili bir ilaç 1-2 kullanımda mutlaka faydasını göreceksinizdir.
Tuba_engn Nurumm12 Kusura bakmayın arada kaynamış. Evet evet doktorumuzun önerdiği kadar(biz s/ö/a aşıyorduk). Bizim bayağı bronşlar kapalı idi ve şükür 3 gün etkisini net olarak görmüştük. Geçmiş olsun çokça.