sudeakdass07 3 aylık bebeğim burnu çok tıkanıyor nefes alamıyor hiç fizyolojik damlatıyorum aspiratörle çekiyorum yine de tıkanıyor sabaha kadar nefes alamıyor uyuyamıyor sizce ne yapmayalım ne iyi gelir 😢
Boniboncukkk sudeakdass07 2,5 aylık bebegım var aynı sıkıntıyı çekiyoruz her şeyi denedık aldık, hiçbir çözüm bulamadık maalesef 😔
ervakusunannesi sudeakdass07 ortamı nemlendirin bizde de aynı sorun var balgamı da çok. Sürekli çekmekten başka çare yok kış ayları böyle geçiyormuş hep
ElvanBurak sudeakdass07 doktorunuza danışıp zatıden damla kullanabılırsınız 2 aylık bebegıme kullandık alerjık damla zaten tıkanıklığını kesti göğsü açıldı ve kesınlıkle burnuna fızyolojık serum damlatın öyle cekın kuru kuru cekmeyın çocuğun canı yanar odanızı bol bol havalandırın nemlı olsun havası
Elly sudeakdass07 Aynı problem 😕 Dün nebulizatör satın aldık. Bikaç gün denicez. Eğer çözüm olursa bilgilendiririm. Bu arada biz de çok aspiratör yaptığımız için ödem oldu ve daha cok tıkandı. Sizin de bilginiz olsun.
Sevdaakblt Hava nemlendirici alabilirsiniz uyudu yere. Hava nemsiz oldugu icin ne kadar acarsaniz açın fayda etmez🤷🏽♀️
NehirCansum Sıcak suyun buharını verebilirsiniz oda rahatlatıyor bir kişiden yardım alın ama yaparken
Prenses_annesi22 sudeakdass07 damlalar var nefes acıcı hem yatagına hem yakasına damlatyorum birde yattıgı oda nemsiz kalınca tıkanıyor hava nemlendrıcı kullnyoruz biz öyle rahat edıyor suan kızım 2 yasında hastaydı yenı toparlıyo tıkalı burnu damla ve hava yapıyorum raht yatyo
denizkabugu58 Yatarken odaya yarım soğanı kesip 6-7 tane karanfil batırıp bırakabilirsiniz. Çocuğum bu sayede çok daha kaliteli uyudu. Aynı zamanda cold mix yakasına bir damla damlatıyordum güzel açıyor burnunu
Ecemilay sudeakdass07 odanın havası çok kurudur ondan olabilir ben hava aspiratörü almadım ama kaloriferin üzerine çaydanlık koyuyorum o bile kaynasa havayı kırıyor sizde yapabilirsiniz öyle