eymurxelm bebegim 31 martta dogdu beklenen tarih 8 nisandi bi bakabilecek olan varsa cok sevinirim. normalde cok cok uslu bir bebek ama ne uyutabiliyorum ne de aglamasini durdurabiliyorum. gazi yok karni tok atesi yok dislerine masaj yaptim hicbir sekilde sabah 7 den beri susturamiyorum nolur biri baksin... 😢
Nesleeshah balsevdigim bizede bakarmısın 9 hazıran dogum tarıhı 19 hazıran beklenen tarıh erkek bebek 🙏
Rugi balsevdigim banada baka bilirmisiniz lütfen 🙏 doğum tarihi 08.07.19 doğması gereken tarih 14.07.19 Şimdiden teşekkürler🌸
Bucuruk85 balsevdigim iki gündür benimkide çok ağlıyor bana da bakrmısınız lütfennnnnn dığması gereken tarih 7 mayıs 2019 kız bebek
eymurxelm @balsevdigim ayy cok tesekkur ederim ya simdi uyudu galiba dis cikaracak var bir huzursuzlugu ama bakalim... rabbim evlatlarimizin acisini gostermesin insallah ☺️
Kabarik balsevdigim cinsiyet farketmiyor ki yda erkek herhangi birisini girebilirsiniz yine hanim efendi cevaplasn da bilginiz olsn diye yazdm
Ilknrerva98 balsevdigim slmm banada bakar mısınız doğum tarihi 15.05.2019 beklenen tarih 23.05.2019 kız bebek şimdiden çok tsk ederim🌺