Melekannem Ebruferit https://imgyukle.com/i/ojIJGQ canım cektim simdi agızının içini onlar düzelir evet rabbim dermansız dert vermesin gercekten buna internetten baktım kötü kötü seyler yazınca korktum hemen kan verdim ama kansızlık ve vitamin eksişigi var dendi sadece. Cıkıyor geciyor böyle arada agız içinde 🙏❤️
Aliaren Melekannem merhaba bizimde bu şekilde şeyler çıkıyor ağız içinde bu neden kaynaklı oluyormuş acaba?
Melekannem Ebruferit tamam canım haberlerini bekliyorum bu arada hangi alanda doktor eşiniz acaba 🤲😊😍
Ebruferit Melekannem aile hekimi canım çilek kirmizisi benekler vitamin yada demir eksikliginden diyor zaten kullanıyorsun ilaclarini 1 aya toparlar ama b12 normal demiri çok düşük ilaç mutlaka kullansın diyor damlaya ihmal etme
Melekannem Ebruferit Ayy Allah sizden razı olsun içimi rahatlattınız gercekten 🤲 Cook cokk teşekkür ediyorum rabbim ne dileginiz varsa kabul etsin insallah 🙏❤️
Melekannem Ebruferit çok soru soruyorum ama 1 kutu ferrum surup bunu düzeltmeye yardımcı olur mu peki 🙏😊
Ebruferit Melekannem 6 ay mutlaka düzenli kullansın dedi hiçbir sorun yok sadece eksiklik var oda düzelir diyor hiç aksatma canım lütfen içini rahat tut mutlu anneler mutlu bebisler 😍
Melekannem Ebruferit Kesinlikle biz de olsa önemsemeyiz belki ama cocuklara olunca işte insan tedirgin oluyor rabbim kimse ye yaşatmasın. Tüm hastalara şifa versin insallah cuma günü yüzü suyu hürmetine 🤲❤️😊
Melekannem Aliaren Merhaba çok doktora gittim bisey bulamadılar yanagını ısırdıgını dişinin değdiğini fark ettik siz gittiniz mi doktota
Katipmoms Melekannem Melekannem merhaba bizdede aynısı var acaba öğrendinizmi neden olmuş nasıl gecti