DorukAyaz1 kızlar motilium tablet kullanıp sütü artan oldu mu? olduysa nekadar zamanda arttı? sütüüm oldkça az emziriyrm ve yemedgm içmedgm şey kalmadınson çare bu söylendi. sizden kullanan varsa nekadr arttırdğnı ve ne zaman etki ettiğini yazarmısınz
Acemianne88 DorukAyaz1 ben kullandım ciddi artış yapıyor ama kullanımını doktoruna sor yan etkileri cok fazla yazıyor cok şükür biz bişey yasamadık.
Muhammedd23 DorukAyaz1 benim uzun süre sütüm olmadı onu kullanır kullanmaz fayda etmeye başladı . Ama artık biberon ile emzik başlıklarına alıştığı için mememi kavrayamadı
DorukAyaz1 Acemianne88 doktorumda kullanmamı önerdi şurubunu zaten bebeğim kullanıyor günde kaç tane alıyorsunuz nekadar sürede etki etti
Ghost35 Motis tablet kullanıyorum aynı ıkısıde. Cok işe yarıyo yan etkı falanda yapmadı doktorumuz onerdi bizimde. Rezene vs caylardan daha iyi dedi
Acemianne88 DorukAyaz1 8 saatte bir 1 tane alıyordum valla 2. Gün etti onun kadar da hiç bişey etki etmemişti
Muhammedd23 DorukAyaz1 hemen ilk gün etki etti. Ölçü olarak bilmiyorum ama sıkıyordum zorla bir damla geliyordu. Sonra sıkınca bir kaç yerde hızlı hızlı gelmeye başlamıştı