Beril_eslem Kızlar merhaba daha önceki postlarda baktım da bulamadım bişey danışmak istiyorum hani büyüklerimiz diyor ya cünupken çocuğunuzun yüzüne bakmayın ve banyo yapın diye,benim kızım derin uykuda da olsa beklenmedik bi anda uyanabiliyor beni yanında görmek istiyor,bebeğim 3buçuk aylık ve eşimle bi elin parmaklarını geçmemiştir ilişkimiz,hep tedirgin oluyorum ya biz müsait değilken bebeğim uyanırsa diye yani temiz değilken yüzüne bakmak istemem sizde durumlar nasıl.eşimden uzaklaştım bu durumdan dolayı
eylulvari Beril_eslem eğer eşin oyalayamıyorsa senin banyo sürende ve bebeğin uyandıysa göğüs ucunu yıka ve emzir canım. arkasına gusullenirsin.
SemaNur82 Beril_eslem ben bilmiyordum ve bu yüzden pek dikkat etmedim 🙄🙄 ama dediğiniz iyi oldu teşekkür ederim
zubeyde_vs1 Beril_eslem evet bütün büyüklerimiz yüzüne bakmayın diyor. 1 kere öyle bişeye denk geldim yüzüne bakmadan yanına uzandm sakinleşti duşumu aldm
BernaLina Valla benim bebeğimde inanılmaz zor bir bebek 5 dk durmuyo hiç sorun olmucak bi yere bırakıyorum tehlike olmıcak bi yere ağlıyo mecbur yapıcak bişey yok abdest alınıp cıkıyorum hemen.
Beril_eslem eylulvari eşim oyalayabiliyor ama ikimizde o halde dokunmak istemiyoruz oyüzden dedim acaba çok mu abartıyoruz bilmiyorum yada dinimizde bunun açıklaması nasıl acaba onu merak ediyorum
Beril_eslem eylulvari işte öyle duymuştum bende oyüzden eşime de bunu aşıladım hatta özellikle birbirimizi tembihliyoruz sakın bakma diye😂
Hbbadgzl eylulvari cunupken belli bi sure vardir belli kurallar var haramdir yere basmak dahi oyuzden bakilmamak gerekiyor odaha cok masum abdestsiz ona dokunmamak gerekiyor aslinda abarti degil ince bi cizgi hassas olmak lazim ille bisey olucagindan degil
huzur- cocugun agliyorsa yüzüne de bakabilirsin kucağına da alabilirsin göğsünü yıkayıp emziredebilirsin çocuğu ağlatman için bir sebep yok dinen
ertanmut yaa nolursunuz şu dini başka yerlere çekmeyiin yaa o senin evladın sanaa muhtaççç dedikleri gibi göğsünü yıkayıp emzirirsin almamak yüzüne bakmamakda nedir yaa yapmayın Allah aşkınıza sırf bu yzden kocadan uzaklaşmak nedirrr ...
Beril_eslem ertanmut kocamdan uzaklaşmak şudur,ya kızım uyanırsa psikolojisiylr yaklaşmıyoruz birbirimize,dini biyere çektiğimiz yok tabiki hiç birimiz 4 4lük değiliz ama karşımızdaki evlat olunca hangisi uygunsa o şekilde davranmaya özen gösteriyorum
Beril_eslem Zhraagk işte bi kısım göğsünü yıkayıp emzirebilirsin diyo bi kısım da post başlığında bahsettiğim gibi bakmayın diyo bilmiyorum 🙈
eylulvari Beril_eslem okuduğum ve içime sindiği kadarı ile kızım uyandığında göğsümü yıkayıp emziriyorum. önemli olan eşinizin değil sizin içinize sinmesi.
[silindi] Beril_eslem abartilmamali bence bebek agliyorsa alinacak yuzune bakmamak ne demek dini sacma sapan birseye ceviriyorlar su buyukler
SumeyraErva Beril_eslem yuzune bakiyodum ama emzirmiyodum uyanirsa eger sakinlestrmeye calisiyodum o sirada esim dua alip kizimi aliyodu kucagina ben dus alana kadar dus alip emziriyodum yuzune bakiyodum ama o oyle aglarken dusa girmeye calisamam sonucta onun da cani var niye aglatayim o kadar emzirmiyodum ama sakinlessin diye aliyodum kucagima