Hellomoto Kızlar ne yapabilirim hiç çorap sevmiyor 2 dk da çıkarıyor ayakları buz gibi oluyor bizim gibi olanlar ne yapıyorsunuz
rezenne Hellomoto kızım da ayağında bir eşy durdurmazdı… slipstoplar bizim kurtarıcımız oldu. dışarıya çıkarken bile bazen sadece slipstop giymesi yetiyor. Çok memnunum 🤗
elifinannesi53 Hellomoto giymeyen giymiyor bacım kış günü çiplak ayakla geziyor benimki de külotlu çorap çoraplı eşofman hiçbiri ise yaramıyor onları giydirdim mi komple soyunuyor 😂
Hellomoto MinnakvLiva ya acaba onları da cikarirmi diye çorapsız olandan aldım. Senin kızda böyle durum oldumu çorabı çıkarıp da giyebildimi o çoraplı eşofmanı
MinnakvLiva Hellomoto çorap giydirmiyorum hiç genel olarak dışarı çıkarken bi tek giydiriyorum 😂 oda giymez zaten çok nadirdir
Hellomoto elifinannesi53 aslında bende öyleyim çorap giyince ayaklarım kaşınıyor bana çekti heralde. Bende komple soyunmasın diye külotlu çorap vs almadım sadece dışarı çıkarken giysin diye 2 3 tane aldım kışlık
Deross Hellomoto 3.aydan sonra çorap istemedi nasıl yapıyorsa çıkarıyordu bizde zorlamadım öyle alıştı suan 14 aylık hala çorabı sevmez ve ben bağışıklığı güçlendirdiğini düşünüyorum çünkü sıcağa alışık büyümedi