Omurbebek Kızlar her yolu denedim yok olmuyor. Gündüz bi saat tek uyudu ona rağmen gece uyumuyor. Gündüz dört saat uyurdu onun için gece uyumuyor dediler ama bugün bi saat uyudu. Ona rağmen uyumuyor yatağa bırakıyorum beş dk sonra kalkıyor. Ne zaman düzelecek. 😞😞😞
Songulhasan Omurbebek aynen bende oyle 8 bucuk aylik ve gece uyumuyor dun gece mesela 4 de uyudu cok zor bi durum😔
Pinar0053 Omurbebek bu ara bence bebeklerde bişey var benim ikizlerim de 2 uyku yapıyo suan 11 aylıklar gece 12 den 4 e kadar ayaktalar
Songulhasan Omurbebek uyku düzeni yapicaz yarindan itibaten inşallah düzelir bugun doktoruyla görüştüm onunla bi yol izliycez beraber. Bebekler erken kalkip erken yatmali gun icinde uyudugu zaman 2 saati gecmemeliymis
Omurbebek Songulhasan aaa öyle mi? Bugün altı da kalktı söylediklerinizi deneyecem inşallah sonuç alırız
Omurbebek Esse19 inanın hiç bilmiyorum ben her şeyi yaptım ama fayda etmedi. Benim ki gündüz çok uyuyordu belki de ondandır.
elcn4139 Omurbebek Omurbebek bugun götürğceö cunku gunduzleride uyumuyor artık carsafla bile sallıyorız aslaa
Pinar0053 Omurbebek 2 uyku birer saat uyuyolar bugun tek uykuya indirdim gece gec uyudukları için 7:40 da uyandılar tek öğlen uykusu yapacağız insallah başarılı oluruz 🥴
Guldn Omurbebek benim kızım da 9 aylık olmak üzere her zaman düzenli yatıyorum . Gün içerisin de 2 2,5 saat uyuyor akşam 8,5 gibi uykuya geçer sabah 7 gibi de uyanıyor . Ama yine de gece sürekli uyanıyor 🤷🏻♀️ Ne zaman geçer bu durum bilmıyorum artık