aylizinannesiii Kızlar iki gündür geçmeyen ishal var su içse popodan çıkıyor reflor ve calpol dedi doktor patates haşlaması yoğurt muz pilav ne denediysek devam ediyor siz ne deniyorsunuz ishal olduğunda çocuklarınız yardımcı olur musunuz
Aras_mehtap42 aylizinannesiii suyun için e biraz tuz biraz şeker atıp icirmistim benim bebegimde oldu büyükler den duydum etkisini görmüştüm
aylizinannesiii Gmznr2909 yiyor akşama kadar pirinç lapası muz patates haşlaması yoğurt ama yediği gibi gidiyor sesler geliyor karnindan
aylizinannesiii SedaEliz hayır hiçbiri yok sadece ishal yediği gidiyor anında acile gittik reflor verdi üç güne toparlar dedi ama çok zor geciyor dört beş kere bez degisiyoruz
frknmomy aylizinannesiii ya merhaba aynısı bizdede var biri 7 aylık diğeri 5 yaşında iki oglundada aynı artı kusma
SedaEliz aylizinannesiii Rota virüsü olabilir diyecektim ama neyse ki kusma ateş yokmuş çok şükür patates haşlayıp yedirin ve bol su icirin geçmiş olsun 🤗
aylizinannesiii frknmomy valla neyden oldu bu salgın bilmiyorum ama çok zor geçiyor kusma ateş yok ama ishalden pantolon kalmadı kizimin yani sizede çok geçmiş olsun ilaç verdi mi doktor
aylizinannesiii Aras_mehtap42 serum yerine geçiyor dimi bende deneyeyim onu sıvı kaybı için iyi gelir ❤️
Mirarya Benim bebeğimde dünden beri 7 8 kez kaka yaptı yeşil böyle piştikte oldu haliyle çok ağlıyor ateş kusma yok 9 aylık dişte olabilir belki
aylizinannesiii Mirarya evet aşırı huysuz kızım ama dis bu kadar etki etmez ben sanmıyorum çok ishal olunca
Sedayun13 Aynısı bizdedir var ateş yok kusma yok sadece ishal var bende dişe bağlıyordum ama çoğu kişi bu yüzden şikayetçi salgın olabilir
aylizinannesiii Sedayun13 salginmis gerçekten havadan mi kapiyoruz ne mikrop dolu hava galiba diş olduğunu düşünmüyorum bu kadar etkilemiyor diş ishal yapmıyor bizde 2 yaşında 🥰🥰