AhsenMasalYnk 5 ay 10 günlük kızım var doyup doymadığını nasıl anlarım acaba ? Sütüm yetiyor mu emin olamıyorum .
Elifce AhsenMasalYnk aglamiyorsa huysuzlanmiyorsa tabiki doyuyordur. Ilk aylar anlamaz ama artik acligini toklugunu anlar seninki. Kafani takma sen ne kadar rahat olursan bebegin de o kadar rahat olur..
Kontakay DidemYldrm kaka anne sütü kullanan bebekler için 10 güne kadar yapmaması normal çişli bezlerini takip etmeli ve huzursuzmu ona bakmalı
DidemYldrm Kontakay yeterli kalori alıp almadığı kakasından anlaya bilir 10 günü değil 5 günü geçmemeli benim doktorum öyle söylemişti
DidemYldrm AhsenMasalYnk Elifsu günde 1 kere kaka yapması onun yeterli kalori aldığını gösterir anne sütü ile beslenenler (sadece anne sütü) 5 güne kadar yapmamaları normal ama mama da alıyorsa kaka yapmalı günde 1 kere sadece anne sütü ile besleniyorsa çişine bakmalısın bezi doluyorsa yeterli kalori alıyordur 🤗
Nily Canm bende kaka saniyordum ama aclik tokluk durumu cisten belli olurmus Cisini duzenli yapiyorsa doyuyor demekmis cunku kakayi yeri geliyor 4-5gun bile yapmiyorlar ama cis onemliymis
Ruya 40 cikincaya kadar kakali bezler kriter sonra6 aya kadar cisli bezleri... 24 saatte bi paket margarin agirliginda oluyorsa doyuyor demek ben oyle biliyorum
AhsenMasalYnk Elifce 4 . Ayına kadar gece uykuları çok güzeldi kesintisiz 6 saat hatta 9 saat uyuduğunu gördüm ama 4. Ayından sonra uykusu bozulmaya başladı saatte bir 2 saatte bir uyanıyor o yüzden aç mı kalıyor acaba diye şüphe etmeye başladım
Annesibebisi Bu ara ben de hep doyuyor mu diye düşünüyorum. Doymasa belli eder kendini ama öyle tahmin ediyorum
Elifce AhsenMasalYnk ac kalmiyordur ama acikiyordur .nette emzirme araligi 3 saat olabilir diyor. 7 dk falan emse yeter yaziyor. Cunku artik cene kaslari gelistigi icin bir seferde daha fazla sut cekebiliyor
Elifsu DidemYldrm benim kızım son 2 aydır 4-5 günde bir yapıyor kakasını. Anne sütü ile besleniyor. Cişini çok fazla yapıyor. Kilo alımıda iyi. Kakasına bi çözüm bulamadım hala 😕