AyazAslan Minahanzade ben brokoli, tatli patates ve havuc uclusu olarak genelde buharda pisirip, sonra blendersan geciriyorum. 8,5 aylik olduk sukur, simdi bulgur veya pirinc haslayip icine atiyorum. Corba olarak vermek isterseniz sulandirabilirsiniz
Minahanzade Zeynp blenderdan geçirip yoğurduna katsam olur mu ? Çünkü bizimki ağzına bişey gelince direkt kusuyor 🙄
Minahanzade Yshlt nasıl yani biz patatesi havucu diğer sebzeleri hep blenderdan geçiyoruz diğer türlü verince ağzına o pütürlü gelince hemen kusuyor 🤦🏻♀️
Yshlt Minahanzade süzgeç kullanın metal olmayan, daha sağlıklı yinede tercih sizin ben blender kullanmıyorum haşladıktan sonra tüm sebzeler rahatlıkla eziliyor pütür filan da kalmıyor dediğim gibi tercih sizin ben size sadece sağlıklı olanı öneriyorum
Gizemnl Minahanzade eğer bir rahatsızlığı yoksa pütürlü yemeye alıştırın ilerde katı gıdaya geçişte zorluk çekersiniz
Zeynp Dorukabras https://www.google.com.tr/amp/s/www.nefisyemektarifleri Burada brokoli çorbası tarifi var. Süt yerine su koyabilirsiniz.
Minahanzade Gizemnl çok çok zayıf sınırın altında ondan sebep artık kusmasını istemediğimden neyi kaç kaşık yetirebilirimin peşine düştüm 🤦🏻♀️ İnsallah alışır ona da ne diyeyim ki🤲🏼🤲🏼
Minahanzade Minikprensannesi canım bu soruyu bana mı soruyorsun 😄 ben kendimi avutmak İçin yapıyorum bi kaşık belki iki kaşık yiyor ama ben yine de bıkmadan usanmadan her öğün yapıyorum çünkü annelik 😭🙄🤪 yapmazsam o gün yemek yiyemiyoruz ben de çok kötü değil mi 🤦🏻♀️
Gizemnl Minahanzade çok iyi anlıyorum sizi, endişelerinizi, inşallah alışır ilerleyen zamanlarda diyelim o zaman 🙏🏻